הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

4/12/2009 5:53:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן ברמן עם תוכן  מצטער, לא מתחבר אל הסיפור שלך
נושא: מצטער, לא מתחבר אל הסיפור שלך תאריך: 4/12/2009 5:53:00 PM
מחבר/ת: איתן ברמן

אתה טוען שהיבואן "דופק" אותנו בכך שמפסיקים יבוא של דגם אופניים זול, כדי לקדם מכירות של דגם אופניים יקר - אתה באמת חושב שבמצמן מאמינים שמי שרצה הארו במחיר 5000ש"ח יקנה ספשלייזד במחיר 10000 (גם אם נניח לרגע שהם שווים באיכותם) רק בגלל שמצמן כבר לא מביאים הארו?

מצמן מרוויחים פחות על הארו? - מה מפריע להם להעלות את מחירי הארו כדי לאפשר להם רווח נאה, במקום להוריד אותם לרמה שהיא - מבחינתם - לא כדאית?

האם חשבת על זה שאילו קנית אופניים משומשים, היית בדיוק "לא קונה אופניים במחירים מטורפים", ומוריד עוד מכירה אחת מהיבואן שהרגיז אותך?

מצמן, כפי שכבר כתבתי, איננו יבואן האופניים היחידי בארץ. בדקת מחירי K2? מרידה? ג´אמיס? איירוןהורס? פוקוס?....

ספשלייזד "פחות אמינות ופחות חזקות" מהארו? לפי איזה קנה מידה? אתה מדבר על אחד המותגים המוערכים בעולם, בצורה כל כך כללית שאי אפשר בכלל להתייחס אליה ברצינות

בקיצור, אתה לא מצוי במצב בשוק - לא הישראלי ולא העולמי - אתה יוצא בהכרזות שחלקן סותרות את עצמן ואת חלקן קשה לנו לקבל, ואתה עצמך נוהג בדיוק להיפך מאיך שאתה קורא לנו להתנהג.
אני לא מבין מה הסיפור שלך. בהנחה שאתה מתכוון לכל מילה שאתה אומר, אולי כדאי שתעשה קצת סדר, כי נראה שלא כל כך הצלחת לשכנע כאן את הגולשים.

ולפני שאתה מאשים אותי - חלק ממי שענה לך איננו דוקא מאוהדי מצמן, ורובם לא רוכבים על אופניים שמיובאים על ידם.
וסתם עצה ידידותית - אני זוכר לפחות מקרה אחד של תביעת דיבה של יבואן אופניים כנגד גולש באינטרנט, שהצליחה. כדאי לזכור את זה...

חזרה לפורום