נושא: תודה על תגובתך מר ברמן תאריך: 4/12/2009 10:57:00 PM
מחבר/ת: חיים לוי
ראשית מצמן לא יכול לתמחר את האופניים מאחר ויש איחוד מחירים באולם וגם באינטרנט הוא יכול ליקר אותם באחוזים בודדים אולי.. תבין אני אישית מחפש אופנים עם מתלה ציר בודד השילדה של השיפט המתלה הפשוט ויעיל שלה פשוט מתחבר אליי הכי טוב! לא מצאתי אופניים שנותנות לי במחרי הזה יעילות דיווש בעליות , שלדה כה חזקה , בלמים והילוכים מצויינים ושוב זו חבילה של 5000 שח. ברור שהדגמים של ה10000 שח טובים יותר אבל פער המחיר אינו מצדיק את פער האיכות. הנוסחא הלא נכונה היא שעל מנת לקבל עוד 10 אחוז איכות אתה צריך לשלם עוד 400 אחוז כסף! למשל יש מוצרים כיום כמו שעונים או תכשיטים שאיכות החיקוי כה גבוה שאפילו מומחים מתקשים לעמוד על ההבדלים אחי למשל קנה ב500 שח שעון חיקוי של רולקס שעלותו 50000 שח!! כולם חושבים שזה אמיתי ואף אחד לא יודע שזה חיקוי איכותי. זה כמו ילד שקונה גינס דיזל ב1000 שח למרות שבשוק יש ב50 שח חיקויים נחמדים. לא יתכן שאופני בוטיק כדוגמת טיטוס יעלו 45 אלף שח ורכב סגווי חשמלי עם מיטב הטכנולוגיה גיירוסקופים וחיישנים עם מחשב מתקדם יעלה "רק" מחצית.. דע לך שצרכן נבון שמבין לעומק את טיב ואיכות הסחורה וההתאמה האישית שלו אליה ידע לעשות שימוש משכיל בכספו ולהרגיש תחושה של סיפוק ושביעות רצון לאחר עסקה ולא תחושה של דיסוננס קוגנטיבי או מפח נפש! אני יכול לומר לך שרכבתי על מארין מאונט ויזן 2009 וטרק פיול 8 2008 ופסיישלייזד סטאפגאפמר ועוד ועוד כולם טובים וכולם אופניים מספקים אך תופעת נדנדו הייתה לפעמים שכיחה יותר בדגמים יקרים דווקא למרות הפרופדל, ותחושה של עייפות הייתה גם הייתה אפילו שהאופניים היו קלות יחסית. לכן אני עושה שיקול שלי אישית היה חיבור הכי טוב דווקא עם ההארו הצנועות בעיקר בזכות המתלה הפשוט והיעיל שדורש תחזוקה זולה. דרך אגב קיבלתי תשובה מהנהלת מצמן שהסיבה היחידה שבגללה לא מביאים יותר את הR5 היא כי ב2009 הארו הורידו את מחיר הדגם בצורה משמעותית כמובן שיקולים עסקיים שלהם וצר לי שזה פוגע בי כצרכן. שבוע טוב וחג שמח
|