נושא: מגזין מאונטיין בייק, כנסו תאריך: 4/20/2009 6:38:00 PM
מחבר/ת: יוגב איבגי
חשוב לקרוא, התאפקתי המון זמן לפני שהחלטתי לשלוח את ההודעה אבל תקראו ותבינו
עשיתי מנוי למגזין בחודש ינואר ושילמתי ב5 תשלומים, את גיליון ינואר קיבלתי ב-20 לחודש! כל החודש ניסיתי ליצור קשר עם השירות כדי לראות שלא רשמו בטעות כתובת אחרת (קורה וזה לא נורא), התקשרתי אינספור פעמים ותמיד חיכיתי רבע שעה עד שנותקתי, עברתי לשיטה המוכרת והתקשרתי שוב והפעם למכירות, כצפוי הפעם ענו לי ויש לציין שדיי מהר, הסברתי את הבעייה שאני כבר שבועיים מנסה כל יום כל היום להשיג את השרות ולתדהמתי העבירו אותי לשירות ושוב המתנתי רבע שעה עד שנותקתי
שוב התקשרתי למכירות והמשפט הראשון שאמרתי "בבקשה אל תעבירי אותי" ושוב שמעתי מוסיקה רבע שעה עד שנותקתי
הגיעו מים עד נפש והחלטתי לבטל את המנוי (בגלל השרות ולא התוכן!) אבל איך לבטל אם לא עונים לך??? ראיתי פרסום שלהם באחד האתרים ושלחתי מייל שאני רוצה שנציג ייצור איתי קשר דחוף כי אני רוצה מנוי, יצר איתי קשר בחור נחמד שהסברתי לו הכל, הוא ניסה להסביר שהם לא אשמים ובלה בלה בלה ואמר שהוא ייבטל את המנוי וכספי יוחזר מלבד תשלום על המגזין היחיד שקיבלתי, נכון להיום כבר ירדו 4 תשלומים וקיבלתי רק מגזין אחד (ביטלו את משלוח המגזינים אבל המשיכו לקחת כסף!!) ניסיתי ליצור איתם קשר ואפילו שלחתי להם מיילים ולא חוזרים אליי, מה לעשות??
נ.ב לבחור שדיברתי איתו אמרתי שאם אמשיך לשלם בלי לקבל מגזינים או אם לא יוחזר כספי אפיץ את הסיפור הזה בכל פורום שקשור למגזינים שלהם ויש הרבה כאלה, נסו אותי, התקשרו למגזין ונסו להגיע לשירות שלהם אם יענו לכם אל תפרסמו את ההודעה
|