הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

4/21/2009 3:46:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  סינגל פיבוט עם תוכן  אתה צודק במאה אחוז ותוספת:
נושא: אתה צודק במאה אחוז ותוספת: תאריך: 4/21/2009 3:46:00 PM
מחבר/ת: סינגל פיבוט

עלית על השקר הגדול של תעשיית האופניים ובזה אף מוכר או משווק או יבואן לא יודו. אולי מכונאים הגונים.
אני אישית רוכב על 3 זוגות וביניהם 2 זוגות בוטיק (טרנר 5, אינטנס6.6), אבל זה כי אני אוהב את זה ונהנה להוציא על זה את כספי.
אליביו עושה את אותה עבודה כמו XT, ההבדל הוא רק במשקלים, איכות ויוקר החומרים (תשים לב: יכול להיות שפלדה ואלומיניום חזקים יותר מקרבון או סגסוגת קלה אחרת, ולכן חלקים זולים או שילדה זולה, הם דווקא עמידים יותר). מתלה סינגל פיבוט הוא עמיד חזק יותר וזול לתחזוקה יותר מכל מתלה אחר, ואת זה היבואנים או המשווקים מצניעים, כי הם מרוויחים המון, והמון, על טיפולי מיסבים, ועל ערכות החלפה. שלא לדבר על שעת עבודת מכונאי שהפכה להיות יותר יקרה מטיפול לרכב במוסך שירות.
הכל שאלה של מיתוג, יצירת מידרג שיווקי, פינוק, וצרכים תחרותיים של מהירות ושחיקה.
אני מסכים איתך ואתה צודק במאה אחוז, שלרוכב הממוצע, גיבור סופי השבוע, לא נחוצים זוג ביותר מ - 6,000 ש"ח. יחד עם זאת, ההנאה מלרכב על הטוב ביותר - מתומחרת גם כן, והשוק מכויח כי יש ביקוש למותגי היוקרה. הכל - כמו בכל תחום צרכני.

חזרה לפורום