נושא: אני חייב לסייג תאריך: 4/21/2009 5:36:00 PM
מחבר/ת: איתן ברמן
קודם כל - אני עם אליויו, ובלמים דאור (ההידראוליים הכי זולים שמצאתי, ומהאמינים בשוק). אני קונה צמיגים איכותיים מאוד במחיר של קצת יותר מ-100ש"ח, אוכפים בפחות מ-200, ופדלים ברמת דאור. הגלגלים שלי הם גלגלי פרירייד חזקים מאוד - וגם כבדים. השלדה שלי בעלת מתלה SP, ואת המזלג שלי קניתי בזול, משום ש"אין לו שוק". לפני 4 שנים הוא נחשב לאחד הטובים ביותר...
אבל מנסיון מעשי - XT הרבה יותר איכותי מאליויו, ואילו היה לי תקציב הייתי בהחלט מתפנק עם פול XT, גלגלים קלים, צמיגים קלים ושאר פינוקים. במצבי התקציבי כרגע (כל עוד המשכנתא חונקת והילדים יותר חשובים מהפינוק שלי) לא שווה לי להשקיע כל כך הרבה כסף עבור ההפרש באיכות, ולכן אני רוכב עם הזול יותר, שהוא עדיין איכותי. אני גם מרבה להמליץ לגולשים בפורומים "להסתפק" במוצרים הזולים, יחסית, במיוחד בהתחלה. ברור שישנן רמות שהן זולות מדי - אבל הגבול דיי ברור.
למעשה, לגיבורי סופ"ש בכלל לא נחוץ ש"מ - ואז אפשר להגביל את מחיר האופניים ל3000ש"ח, ועם 4000 כבר לקבל בולם קדמי איכותי, חישוקים קלים יחסית, וחבילה משתלמת עוד יותר.
בקיצור, למרות שאני עצמי פועל על פי אותם עקרונות שאתה מציג, נראה לי שאתה נחרץ מדי.
|