נושא: גם אני הייתי בסוגייה הזאת.. תאריך: 4/26/2009 1:24:00 PM
מחבר/ת: avi a
והמסקנה שהגעתי אליה היא: לא זה ולא זה..
שתבין, הייתי מאוד קרוב לקנות את הקסקו וכך גם עוד אנשים שאני מכיר, אבל היא פשוט לא נוחה ולא נותנת את הביטחון המלא שנותנת קסדת FF, משהו בתת מודע שהיא לא קסדת FF אמיתית כנראה משפיע.
עכשיו, כמו שאמרתי, אם כבר לבחור בין השתיים, את הקסקו לגמרי, ה-מט פשוט עדינה מדי ומתאימה לרוכבי שבילים עם נטייה ליפול על הפרצוף, הקסקו היא קסדת אול מאונטיין, אם אפשר לשייך קסדה לקטגורייה, היא כן תציל לך את הפרצוף, אבל בערבון מוגבל, שכן, אין היא קסדת FF אמיתית ויש לה סף מסויים של יכולת הגנה.
אישית, אני בחרתי להשתמש בקסדת חצי ממוגנת יותר (Fox Flux) כשאני רוכב עם נטייה לשמור על עצמי, זאת אומרת (ובלי עין הרע), אני לא נופל כל כך בקלות, וגם אם אני כן, אני משתמש באיברים אחרים כדי לבלום או לרכך את הנפילה ולא בראש (שיהיה קשה להחליף אותו) אני בשלבי בדיקה של קסדת FF ולי גם חשוב שתהיה מאווררת, אבל יותר חשוב שתגן כמו שצריך. תאמין לי אבל, אין מנוס, בשטח שאתה יודע שהסיכון בו גבוה, חייבים אחת כזאת, וכרגע כשאני נמצא בשטחים כאלה, אני אשכרה לוקח הימור עם הקסדת חצי..
עכשיו, אם אתה רוכב עם נטייה ליפול, ובכלל ליפול על הפרצוף (אני מכיר כמה כאלה אגב..) הייתי ממגן את עצמי כמה שיותר בלי התפשרות, המלצה שלי, קסדת חצי טובה לשטח שאינו מצריך FF, וקסדת FF לשטחים עם סיכון גבוה, למזלי, במסלולים שאני רוכב, ניתן לחלק את הצורך בקסדה זו או אחרת ועל כן אני לא צריך קסדה עם לסת מתפרקת, כשבינינו, אתה לא תפרק את מגן הלסת בכל פעם ש"תצטרך" לעשות זאת.. תעשה את השיקולים שלך.. בהצלחה
|