הרים - אתר האופניים הגדול בישראל


טקסט הודעת פורום

4/27/2009 9:40:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  תנין ורוד עם תוכן  התהליך דורש מעט סבלנות
נושא: התהליך דורש מעט סבלנות תאריך: 4/27/2009 9:40:00 PM
מחבר/ת: תנין ורוד

כאופני שבילים ז"ק, אני מציע מהלך של 120 מ"מ מקדימה.

כאן צריך לקחת החלטה האם אתה מעונין גם באופני יד שניה ? האם יש לך סבלנות לחיפוש וידע לטובת הבדיקות הנדרשות. אני לא יודע אם

במידה ולא, אני מציע לך לסקור באינטרנט אחר החנויות הגדולות ולראות מי הן החברות אותן מיבאת כל חנות. חשוב לבקר במספר חנויות, להסביר את הצורך שלך ומגבלות התקציב שלך ולנסות מספר רב ככל האפשר של זוגות אופניים. שים דגש על נוחות הרכיבה ולא להתבייש לבקש לבדוק מספר דגמים ומידות (במידה ואתה גבולי במידה).

במידה ואתה בעל מימדי גוף סטנדרטיים (גובה ומשקל), אין לך צורך בגלגלים חזקים במיוחד. בולם קדמי, אני חושב ש 120 מ"מ יהיה אידיאלי.אני ממליץ במחיר הזה על מעצורי דיסק הידראוליים (ברמת שימאנו דאור). מבחינת מערכות הילוכים, 27 הילוכים ברמת SLX\Deore.

כעת, שים לב שחברות ממותגות יינתנו רכיבים ברמה נמוכה יותר, היות והשלדות ועצם המותג מייקר. זה לא אומר שאתה לא יכול לקנות ז"ק של Canondale במחיר הזה, אבל לבטח הוא יהיה מאובזר נמוך יותר ברמה מז"ק של Merida באותה הקטגוריה. צריך לעשות כאן שיקול של נוחות. זה לא שלחברות ממותגות אין יתרונות לפעמים, אבל צריך לקחת בחשבון את עניין האבזור.



חזרה לפורום