הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

5/3/2009 5:16:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  רומן ל עם תוכן  התרשמות מרכיבה ראשונה באופני 29" שלי:
נושא: התרשמות מרכיבה ראשונה באופני 29" שלי: תאריך: 5/3/2009 5:16:00 PM
מחבר/ת: רומן ל

כמו שחלק ממכם יודעים לאחרונה רכשתי אופני 29" של FUJI. מה אני אגיד, הרכיבה היא מעולם אחר. ההרגשה שאתה יושב בין הגלגלים הענקיים ויכול לעבור כל מכשול ללא שום מעמץ! הגאומטריה של השילדה מאוד נוחה וגובה של הקראנק זהה לגובה הקראנק ברוב אופניים בני גלגלים 26", בשל כך מרכז הכובד נמוך, סיוכי להתאפך גם הוא נמוך, ואתה נדבק לשילדה בפניות מהירות והדוקות ופשוט טס ללא שום פחד. ברכיבה ראשונה חוויתי גם נפילה הראשונה שלי. פעם ראשונה עם הקליפסים, אבל כבר נחשפתי לכמה יתרונות שלהם.
אצלי באופניים בולם קידמי 80 מ"מ בלבד, אבל גלגלים גדולים מחפים על כך, הרגשה שלי זה כאילו אני נוסע על 100-110 מ"מ באופניים עם גלגלים 26". משהו מדהים, הופתעתי כל פעם מחדש!
קניתי אופניים במחיר הרבה יותר נמוך מהמחירון בגלל ששילדה צבוע לא כל כך טוב. בשבילי זה שטוית, כיוון ששילדה איכותית מאוד, ויש אליה אחריות של 10 שנים! ככה שצביעה קצת "בעייתית" ולא אחידה לא מפחידה אותי!
מערכות X9 עובדות מצוין, ואפשר לפתך מהירות יותר גבוהה עם גלגלים הגדולים- לדעתי גם המעמץ שאני משקיע הוא יותר קטן (אבל זה יכול להיות בגלל הכושר הטוב שלי :suss: ).
בקיצור חבר´ה אני שמח עד לשמיים, אז רציתי לחלוק את זה איתכם.
תנו בראש ונתראה בשבילים.
רומן עם 29"

חזרה לפורום