הרים - אתר האופניים הגדול בישראל


טקסט הודעת פורום

5/3/2009 10:51:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  רומן ל עם תוכן  תשובה:
נושא: תשובה: תאריך: 5/3/2009 10:51:00 PM
מחבר/ת: רומן ל

כמו שאני מבין אתם מתחילים בתחום הרכיבה, ולכן לרוב תרכבו על הכביש ודרכי אפר סלולים\פארקים\שטח קל. לכן יתאימו לכם אופניי זנב קשיח, רצוי עם מערכת 24 הילוכים (ולא 21 הילוכים), גלגלים כפולים ובולם קידמי בגודל 80-100 מ"מ.
לכל יצרן (מותג) יש אופניים העונות לדרישות הללו. טווח המחירים יכול לנועה בין 1100-3000 ש"ח לאופניים אחד. הכי נוח בקניית אופניים ראשונות שיהיו נוחות ושבחנות שתקנה יהיה שירות אמין ומקצועי כיוון שלפעמים תצתרך תיקונים או שידרוגים.
מבחינת החברות כל חברות הבאות מספקות דגמים טובים, אז הבחירה היא שלך נטו, והנה דגמי החברות: HARO, TREK, FUJI, RALEIGHT, MONGOOSE, SPECIALIZED, GIANT, DIAMONDBACK, MERIDA, MARIN, SHWINN ובטוח שכחתי עוד כמה.
אם אתה רוצה שאני אהיה מדויק יותר בדגמים, אז תגיד כמה אתה רוצה להשקיע בכל אופנים, ככה אני אנסה לעזורלך יותר.



חזרה לפורום