נושא: התערוכה בעיני התנין הורוד תאריך: 5/14/2009 11:00:00 PM
מחבר/ת: תנין ורוד
החלטתי להגיע היום לתערוכה. זה חינם (זה בסדר גם ככה קיבלתי כרטיס חינם מתפוז. תודה) וגם בסופ"ש אני רוכב/או מבלה עם החברה. רכבתי הבוקר מהבית לעבודה (מת"א לרמת החייל), סיימתי לעבוד ב-17:15 והקלקתי, ב-17:25 הייתי בתערוכה. הגעתי מהר, החניתי את האופניים שקיבלו צמיד ירוק תואם לצמיד על פרק כף היד שלי. ניגבתי את הזעה עם הכפפה המרוטה שלי וניגשתי לעמוד בתור. היה תור, אבל הוא זז מהר. 2 דקות ונכנסתי. קצת חם, אבל וואו תערוכת אופניים ראשונה. מגניב. אני מתרגש. היה דוכן יין מימיני, אבל זה לא מעניין כרגע, אני רוצה אופניים. מבט חטוף והופ סגל אופניים. חברה מגניבה שבונה אופניים כחול לבן. נראה יפה, סקסי אחלה רכיבים. קצת צפוף אז עובר הלאה. ראיתי את הביתן של Bikeplanet אז נכנסתי. בכל זאת אני רוכב Orange. ראיתי את ה Blood דגם חדש בארץ AM יפים יפים. מרשימים מרשימים. מומלץ לראות, אהבתי. פיטפטתי עם רונן ממנו קניתי את השלדה. בחור נחמד, אמרתי שאני נהנה מהאופניים (גם לו יש כמו של אבל עם סט אפ אחרי), עדכנתי שאני עדיין מנסה לשחק עם מספר הספייסרים. ליטפתי דגם של Felt ועברתי הלאה. אמרתי שלום לחבר´ה מ CTC, התלהבתי מאיזה זוג Gary fisher ז"ק שהיו שם. נראים לי אופניים נחמדים. את שאר הדגמים אני מכיר. עברתי הלאה. דיברתי עם איש מבוץ טיולים. הוא נראה כמו מטייל ותיק. הייתה שיחה קולחת (למרות שאני מתוודא, אני לא חושב לנסוע בקרוב). לקחתי מנשר ועברתי הלאה. הופה Niner. מדליק. 29 זה אחלה ועוד כרומולי !!! נדלקתי על זה שאפשר לחבר פקק בירה להד סד !!!!!!!! גם אני רוצה, אבל באסה זה רק לNiner. אמרתי לבחור בדוכן שזה אחלה דבר (כמו הפותחן בירות בדרופ אאוט של ה Blur LT). רציתי בירה, אבל נגמר בדוכן של הבירה. לא נורא. אחרי זה היה דוכן מעניין עם הרבה אנשים של חברה חדשה עם טריקים מפה ועד תאילנד - הד סט קוני, סטם דאון היל מתכוונן, וסת אויר בין בולם אחורי וקדמי. מעניין. קראתי מנשר. הבנתי חלק. שאלתי קצת שאלות: יש יבואן ? מי זה ? אמרתי שאני לא סומך על הטריק של הבולמים. ובכלל אני לא מת על טכנלוגיות קיצוניות שרק מישהו אחד יודע לטפל בהן. אבל פירגנתי ואמרתי שזה מעולה. חייכתי והלכתי. עברתי לדוכן של Ghost. וואוו אילו שלדות היו שם. בולם אחורי שנדחס לתוך הטופ טיוב, לינקים מגניבים לתוך שלדות קרבון (עד לפני שלוש שנים זה היה בגדר חלום). איש נחמד בגיל של אבא שלי הסביר לי על דחיסת הבולם. שאלתי שאלות והוא ענה. אני חייכתי וגם הוא. ליטפתי קצת (את השלדה), בחנתי שוב והלכתי. אמרתי שלום לאיש מ Ridefox. התבאסתי שלא היה הנחה על קסדה שרציתי אבל לא נורא פעם אחרת. ראיתי את ה 951 החדשים. אני לא רוכב דאון היל, אבל ואוו זה אב טיפוס מהמפעל !!!! הוטס במיוחד לארץ הקודש. שאפו (למארגנים) כל הכבוד. דיברתי עם חבר שעובד ב Garmin. לא משהו מיוחד. שלום שלום. אחרי זה ראיתי סוג של אופניים ומכשיר מדרגות בחדר כושר ביחד (קצת כמו סאגווי). מוזר ומדליק. התחכמתי ושאלתי אם יש גרסת קליטים. האיש בדוכן צחק. גם אני. היה נחמד לראות את זה. עברתי לקיוב. איש אחד לחץ על הבלמים (אני לא אוהב שעושים את זה) של אופניים. אני בחנתי לינק ב Chain stay ושאלתי את האיש הנחמד בדוכן "מה זה ?" הוא הסביר משהו על הציר הוירטואלי של המתלה האחורי (אני חשבתי על זה שזה קצת כמו VPP). "במקום עליה של הגלגל לכיוון הטופ טיוב, הוא פשוט עולה למעלה. הבנתי. מגניב. יצאתי לכיוון הדשא. היו אופניים ישנים בצד. חלקם בני מאה שנים !!! סחטיין. הייתי רוצה לראות עוד דברים חוץ מאופני עיר ישנים. לדוגמא רק השבוע ראיתי בחנות בעיר אופני Merlin טיטאניום בני 13 שנים. את זה צריך להביא.וגם איזה סופט טייל עתיק של Canondale. לא נורא. ראיתי בחוץ מופע טריאל. היה יפה. תום בר, שרון תרשיש ועוד בחור על חד אופן עשו דברים יפים. אחלה באני הופ יש לחבר´ה האלה. חשבתי לאכול, אבל היה יקר קצת. התלבטתי אם להישאר להרצאה על ריתוך השלדות מאוחר יותר. אבל לא. לא נורא. צריך ללכת הביתה. לרכב הביתה.
היה כיף. צפוף, חם, למדתי הרבה. שאלתי ותמיד ענו לי לעניין. חייכתי הרבה. התרגשתי. ראיתי דברים שלא הכרתי. ראיתי דברים שהכרתי. ראיתי הרבה אנשים שלא ממש מבינים אופניים. אבל זה מה שיפה. כולם יכולים למצוא מה לראות. הכל בגישה. אישית אני חושב, שבתור אחד שמכיר דבר או שניים בענף הזה ועדיין נהנה, כולם יכולים להינות. פשוט תחליטו שאתם תהנו.
בשנה הבאה אני אבוא שוב. מארגנים - תרווחו את המקום, עוד הרבה חביות בירות. תנסו להביא עוד יבואנים בעיקר את הקטנים. תגרמו ליבואנים לעשות הנחות וגדולות. אני מבטיח שהם יימכרו הרבה. והעיקר שיהיה שוב. זה יישתפר מעצמו. וגם תמצאו דרך לאפשר לנו הרוכבים להשוויץ באופניים שלנו. אף אחד לא יודה בזה, אבל אנחנו אוהבים להשוויץ באופניים שלנו.
בדרך הביתה, עברתי בחנות שבה הרכבתי את האופניים שלי. בן קדמי המליץ לי להוריד ספייסר, "זה ישפר את הכניסה שלך לדריפטים". הנהנתי ואמרתי שאני לא מבין איך זה יעבוד, אבל הבטחתי לנסות. מחר בבוקר אני בבן שמן עם ספייסר אחד פחות. מנסה.
היה כיף, אם יהיה זמן אבוא שוב לשמוע איזו הרצאה. תנין מרוצה.
|