נושא: אמר לי ככה : תאריך: 6/4/2009 1:47:00 PM
מחבר/ת: roei sail
"אל תמרח את הזמן שלי-חבל לי עליו. תגיד אם אתה קונה או לא וזהו ".
ולכל אלה שאמרו לי שאני סתם מוציא לבחור שם רע ושהתיקון לא באמת עולה 600-700 שקל: אני לא החלטתי את הדברים האלה אלא יש לי דף מודפש שמצמן את מירוץ הדפיסו לי ושם מפורט כל מה שצריך לעשות לאופניים ומה המחיר הסופי. לא יודע מה העלות של כל דבר ודבר אבל אני יודע שזה מה שהטכנאי אמר לי. ולשאלתך- בטלפון האיש אמר שהאופניים תקינות ושמורות במצב מצויין. לבוא ולהגיע ולראות שהאופניים במצב רע וזקוקות להחלפות של חלקים ולסידור חופשים וכו´ זה לא דומה בכלל לתיאור שהוא נתן לי ["מצב מצויין"].אחרי הכל, זה מבאס לקנות אופניים חדשות שישמו אותי לזמן מה, בהרגשה שהם לא טובות (לא נדבר על בטוחות). הוא לא ירד לי במחיר. לפני שלקחתי אותם לבדיקה הוא ירד לי קצת אבל אחרי הבדיקה הוא לא ירד אפילו לא שקל ... ואחרי הכל ניסיתי להיות נחמד ולהגיד לו מה הבעיות באופניים שלו (שיהיה לו לידע כללי) והוא ענה לי : זה יהיה בעיה של מי שיקנה אותם. הוא אפילו לא היה מוכן לשמוע, אז לפי דעתי זה טוב שפתחתי על זה נושא ואני לא מכפיש את הבנאדם או משהו- להיפך !!! יש לו אחלה אופניים ורואים שהוא בחור טוב שפשוט נהנה מהאופניים שקנה לעצמו. הבעיה שלא טיפל בהם בחיים. ואני יגיד עוד משהו-אם הוא יתקשר אלי ויגיד לי שהוא ירד במחיר אני עכשיו יוצא אליו לקחת אותם !!
|