נושא: אריאל תודה רבה על העזרה והידע ........ תאריך: 6/7/2009 10:10:00 PM
מחבר/ת: dror h
אריאל
ראשית אני מודה לך על העזרה והידע שהנך נתן לי
שנית קצת עליי אז אופי הרכיבה שלי בעיקר הוא נסיעה על האופניים לעבודה כחצי שעה בבקר וכחצי שעה אחר הצהריים רכיבה על הכביש עם מהמורות שיש כאשר בסופי שבוע אני רוכב כ שעתיים שלוש לאזור תל אביב טיילת ירקון והסביבה ממוצע של 120 עד 150 ק"מ לשבוע יש לציין שמידי פעם יורד לשטח(ח ח ח אם זה נקרא שטח)לכיוון אזור חיריה לאורך הנחל שם נוסע על כורכר אדמה לכיוון יהוד שדה התעופה (דרך אגב מאז החלו תופעת הטיקים לאחר שטיפת האפניים בצינור לחץ)וגם יורד לשטח לעיתים רחוקות מתוך חשש שיהרסו
האופניים בני חודשיים לערך קצת יותר עברתי מאופני כביש לאופני הרים ויש הבדל רציני נהנה יותר רק משום מה נראה על פניו כאילו יש יותר בעיות אוליי בגלל אופי רכיבה שונה כפי שכתבתי האופניים נקנו במצמן ללא הבנה גדולה כלומר שאל אותי שאלות למה אני צריך הסברתי לו והמליץ לי על הספציליסט קומפ 27 הילוכים בלמים avid 3 בולמי שמן הילוכי שימאנו slx ובולם מרכזי עם פיית אויר למילוי( גם משהו שאיני יודע למה צריך למלות אויר או לא וגם מתי וכמה אויר צריך למלות)
ושוב מה שמפתיע אותי הרעש עצמו שבאמת בזמן פידול יש ושאני לא מפדל אין רעש וכמו שכתבת כבר עשיתי (יש לי ידיים די טובות ומבין די טוב בכל הקשור למכיניקה) פירקתי תפדל שנראה זול על פניו למרות שהאופניים לא זולות בכלל וניקיתי ובדקתי תגולות בכל פדל בכל צד יש 13 גולות (על כל פדל יש 26 גולות) הגלות לא פגועות כמובן שגירזתי עם הגריז האדום שקניתי בשופ הרים וסגרתי את האום שקיים בפדל ואחר כך שיחררתי רבע סיבוב שירוץ קל והרכבתי אבל הטיקים ממשיכים בגלל זה נראה כאילו לא כאן הבעיה אלא מהקרנק אבל כאן אני שואל אותך שיש לך יותר נסיון ממני ולכן אני גם לוקח את הרזיקה בהחלפת פדלים אז אם אני קונה שיהיה משהו אמין וטוב
טוב לא אלאה אותך בסיפורים בכל אופן אני ממש מודה לך על ההתיחסות ומפנים את כל מה שהנך כותב בתודה דרור
|