נושא: תורת הבאני הופ ולמה זה לא מצליח לי תאריך: 6/8/2009 12:18:00 PM
מחבר/ת: shira landman
אני מקווה שההודעה בפורום המתאים, לא הייתי בטוחה אז פירסמתי בכללי. לפני כמה זמן התייעצתי באתר לגבי קניית אופני זק בסופו של דבר הגעתי להחלטה ועכשיו יש לי MERIDA SUB 60. עדיין לא התנסיתי איתן בשטח, ראוי לציין שאין לי כלל נסיון בשטח. בכל אופן שוטטתי לי באתרי אופניים ונתקלתי באיזכור לטריק באני הופ (וגם ווילי :D ). מהנקודה הזו ראיתי רק מוות בעיניים והחלטתי שאני חייבת ללמוד את הטריק הנל. לאחר קריאת הכתבות באתר הזה וצפייה בכל מיני סירטונים והסברים ברשת ירדתי לנסות את הטריק עם האופניים. אחרי חצי שעה של "אימון" בנסיון להרים את הגלגל הקדמי לאוויר ראיתי שאני בקושי יכולה להרים את הגלגל. יום לאחר מכן כאשר פלג הגוף העליון היה תפוס בצורה מטורפת! המשכתי לנסות והפעם קלטתי טעות גדולה, לא עמדתי כאשר ניסיתי להרים את הגלגל הקדמי. עוד נסיונות של שעה בערך ועדיין הגלגל מורם רק בערך 30 ס"מ מהרצפה. אני לא אדבר בכלל על להעלות את הגלגל האחורי, את זה לא ניסיתי אפילו בגלל הכישלון של הקדמי..ממה שקראתי אפילו לא הגעתי לחלק הבעייתי של עליית הגלגל האחורי. רציתי לדעת אם אולי יש לי איזה טעות קריטית בטכניקה. המושב מונמך, הפדלים מאוזנים אני עומדת ואז מכווצת את הגוף כמו קפיצה ואז עולה מהר תוך מתיחת הרגל. באתר כתוב שצריך להישען אחורה כאילו מעל הגלגל האחורי ואז את כל הקטע של הקפיצה אבל בסירטונים ברשת זה לא מוזכר..לכן פשוט רכבתי בעמידה כרגיל כאשר ניסיתי לעלות את הגלגל הקדמי. האם יש לי טעות?. אני יודעת שלא לומדים רכיבה בהתכתבות אבל חשבתי אולי יש לי איזה טעות ברורה כך שאוכל סוף סוף להצליח. בתודה שירה :)
|