הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

6/9/2009 7:35:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  shira landman עם תוכן  גודל אופניים ומניואל
נושא: גודל אופניים ומניואל תאריך: 6/9/2009 7:35:00 PM
מחבר/ת: shira landman

האמת שכשניסיתי להסביר לידיד מה לא מצליח לי בבאניהופ הדגמתי על האופניים שלו והיה לי יותר קל להרים את הקדמי. לא הבנתי למה וקצת התעצבנתי כי השקעתי המון כסף על אופניים איכותיות בניגוד לאלו ששלו ואצלי קשה לי יותר להרים את הקדמי. עכשיו אני מבינה שזהו עניין הגודל. שלו יותר קטנות משלי. האופניים שלי הן מידה S אני די בטוחה, כתוב על השלדה 16,41CM. בעיקרון האופניים נקנו לשימוש בשטח, אני אמורה שיהיו לי אופניים שלא מתאימות לי במידה? (אני 1.64) אני מבינה שלפעלולים יותר קל אופניים קטנות אך זו לא מטרתם העיקרית של האופניים שלי. האם הם לא מתאימות לי או שפשוט יהיה לי יותר קשה לתרגל את הטריקים הנל?. כאשר הייתי בחנות האופניים התאימו לי את המידה ובאמת אם מורידים את המושב למצב הכי נמוך אלו אופניים קטנות במיוחד ולכן אני מבינה שזו המידה המתאימה לי (אני מוריקה את המושב להכי נמוך כאשר אני מנסה באני הופ). בנוסף חשבתי שמניואל יותר קשה מווילי בגלל שממש צריך לשלוט בשיווי המשקל בעזרת תנועות הגוף, אז כמו שאמרת עדיף לנסות קודם ווילי לפני הטריקים האחרים?.
אשמח להסבר נוסף לגבי הטכניקה שלך להקהות את הפחד מנפילה לאחור. אני אמורה פשוט למשוך הכי חזק שאני יכולה את הקדמי תוך דיווש ואז להתהפך אחורה? האם במצב עמידה או ישיבה? אם אני יושבת איך אני קופצת מהאופניים לרצפה כאשר הם מתהפכות אחורה?.
מצטערת על כל השאלות אני פשוט ממש להוטה כבר להצליח משהו סוף סוף. ווילי זהו טריק שלדעתי ממש מגניב אז אם הוא באמת יותר קל מבאני הופ אז אני עוד יותר שמחה :)

חזרה לפורום