הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

6/11/2009 12:14:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  shira landman עם תוכן  מדידות מרחקים ואופניים יעודיות
נושא: מדידות מרחקים ואופניים יעודיות תאריך: 6/11/2009 12:14:00 PM
מחבר/ת: shira landman

בעיקרון רק קניתי אופניים ואני לא יכולה לקנות אופניים נוספות אז אני כנראה פשוט אצטרך להתחזק ולאט לאט לשלוט בווילי ומניאל האופניים שיש לי. לפחות בעתיד אם אחליף אופניים יהיה לי יותר קל כי אני התרגלתי לבצע טריקים על אופניים שפחות מתאימות לזה. :cool:
בנוסף, יש לי אופני מדבקה (אלו שהייתי איתם לפני הקניה) הם קטנות יותר משלי אך כבדות יותר. בנוסף יש רק 7 הילוכים מתוך 21. הפלטה הכי קטנה (אם קוראים לזה ככה) ושבעת ההילוכים האחרים. כל האופניים משדרות תחושת "התפרקות" אחרי שרכבתי על האופניים החדשות ואחריהם על הישנות הרגשתי איך האופניים הישנות כל כך גרועות.XD
אולי עדיף לנסות עליהן את הטריקים בגלל שהן טיפה יותר קטנות? הבעיה היא שהן יותר כבדות אז אני לא יודעת מה עדיף.
לגבי מדידת מרחקים, לא ממש הבנתי איך למדוד את ה"ראמה". אני מבינה שלמדוד את צינור הכסא זה פשוט למדוד את הצינור שאליו נכנס הכיסא (במאונך כמובן) והראמה זה המרחק של הצינור המחבר את הכידון למושב (במאוזן)?
לא הייתה לי הזדמנות לנסות לתרגל ווילי על הדשא בגינה עדיין.(תקופת בגרויות :| )
בכל אופן אני אנסה היום ואחזור אם שאלות נוספות (בתקווה שלא יהיו ואני אצליח הכל ישר ...-_-) :) .
בתודה. שירה.

חזרה לפורום