הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

6/11/2009 8:39:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  shira landman עם תוכן  תובנות מ"תרגול הווילי" היום
נושא: תובנות מ"תרגול הווילי" היום תאריך: 6/11/2009 8:39:00 PM
מחבר/ת: shira landman

אוקיי, אני אתחיל ואומר שהימים בארץ מאד חמים ולכן אני שומרת את התירגול לשעות הערב המוארות. ז"א 6,7. ככה יש אור ולא בא למות מהחום.
אז היום קצת התרשלתי והלכתי לגינה לתרגל את הווילי עם אופני המתפרקות בבערך 8 מה שהשאיר לי כ15 דקות לתירגול. אני בצמי מבינה שזה לא מספיק ולפעמים הבאות יהיה לי לפחות שעה, אבל זה היה מספיק להתרשם מהיכולת שלי לווילי.
-באסה- זה מה שהרגשתי. כבר הייתי ברוח קרבית "לא לפחד" "את פשוט מורידה את הרגליים כשאת מתהפכת" אבל אבוי...אפילו לא הצלחתי להגיע להתחלה של היפוך כלשהו. אפשר לומר שבקושי הרמתי את האופניים מהרצפה..זה גרם לי להבין שכנראה אחת משתי האפשרויות קורות: *א- אני חלשה עד כדי כך שאין לי שום כוח להרים ולפדל בו זמנית.(מה שמוזר כי אני לא בן אדם כ"כ חלש) או *ב- הטכניקה שלי לא נכונה. ז"א אני לא יודעת להרים את הגלגל מן הרצפה. הקטע של הלפדל לא נראה לי בעייתי:פשוט להגיע לנקודה גבוהה עם הפדל של הרגל החזקה. אז (לנסות) להרים את הגלגל הקדמי ולפדל חזק.
אז חזרתי עם שאלות על הדבר שלרובכם נראה בסיסי ביותר וקל אבל לי זהו מהלך שנוא שלא מצליח..כן,כן. אני מדברת על להרים את הגלגל הקדמי מהרצפה.
אני חשבתי שאני מכווצת את הגוף , זאת אומרת מקרבת את כל פלג הגוף העליון לכידון ואז בפרץ מרימה את הפלג העליון תוך נסיון למשוך את הכידון אלי. כל זה בישיבה.
כאשר ראיתי הסברים על איך לעשות מניואל הסבירו שצריך בפרץ לזוז אחורה כך שהתחת ממש מעל הגלגל האחורי מה שגורם לגלגל הקדמי לעלות מעצמו כי אין עליו משקל- מה שמוזר כי חשבתי שהבסיס למניאל ווילי דומה אבל ממה שהבנתי בווילי אני כל הזמן נשארת יושבת על המושב בלי תזוזה קדימה ואחורה ולכן אני מבקשת שתפרטו או תנסו להסביר למוגבלים שבינינו (אני) מה אני אמורה לעשות כדי להרים את הגלגל הקדמי מהרצפה. בנוסף רציתי לדעת אם אני אמורה לנסות להרים את הגלגל ובו זמנית לפדל חזק או שלהרים וכשהוא באויר לפדל חזק (מה שנאה לי הכי הגיוני).
אם קראתם עד נקודה הזו אז קודם כל תודה על הסבלנות. עוד קצת זה ייגמר.
כשניסיתי את הווילי ניסיתי להרים את הגלגל כמו שכתבתי קודם ואז פידלתי חזק אבל כל מה שהפידול עשה זה להרים בכמה סנטירמטים את הגלגל ואז זהו. הגלגל חזר לרצפה. רציתי להוסיף ולומר שכאשר פידלתי בתחילת הפידול (מהנקודה הגבוהה של הפדל של הרגל החזקה עד לנקודה הנמוכה *בערך חצי סיבוב*) היה כח שהרים טיפה את הגלגל הקדמי אבל אחרי שניה אפילו שהמשכתי לפדל זה לא עזר להרמת הגלגל. הכל קורה כל כך מהר. אני מנסה להרים ומפדלת והגלגל עולה טיפה יותר וישר יורד.
הצילו! :confused:
תודה על העזרה. אני מקווה שלא יחסמו אותי מהפורום בגלל חפירות :(

חזרה לפורום