נושא: ווילי ו"טריקים" אחרים על אופני XC תאריך: 6/12/2009 5:25:00 PM
מחבר/ת: shira landman
שאלתי לגבי העניין בפורום אופניים והובהר לי שגיאומטריית השלדה של XC מקשה על ביצוע ווילי, באני הופ ומניואל. מכיוון שכנראה בכלל פירסמתי את השאלה בפורום הלא נכון אני מפנה אותה לפה. אוקיי, יש לי אופניים חדשות (מתנת יום הולדת :) 18) הן MERIDA SUB 60 רציתי לדעת אם האפשרות לתרגל עליהן "פעלולים" (כאלו פשוטים) כמו ווילי כמעט בלתי אפשרית לרוכבת מתחילה שאין לה נסיון בביצוע תרגילילם כאלו?. האם זה פשוט עניין של תרגול טיפה יותר מאסיבי מאשר על אופניים יעודיות או פשוט יהיה לי קשה עד בלתי אפשרי להצליח תרגילים כאלו על אופניים שגיאומטריית השלדה שלהן שמה יותר משקל על הגלגל הקדמי?. יש לי את הרצון ואני באמת רוצה להצליח ווילי ודומיו אבל אני לא הכי חזקה ועד עכשיו הנסיון להרים את הגלגל בווילי לא צלח. זה לא שאני מעלה את הגלגל ומתהפכת, זה לא קורה. העניין שאני לא מצליחה להרים את הקדמי בקושי מן הרצפה ואז כאשר אני מפדלת הגלגל עולה טיפה יותר ואז ישר חוזר לקרקע. האם יש להאשים את העניין בכך שהאופניים לא מתאימות או את הטכניקה שלי תירגול הווילי?. איך אתם מעלים את הגלגל הקדמי לתרגיל הספציפי הזה?. בנוסף אני שואלת פה על ווילי מכיוון שאמרו לי שכדי להצליח תרגילים הבאים כמו מניואל ובאני הופ (שחשובים לרכיבת שטח) צריך בסיס טוב ז"א ווילי ומניואל ולכן זה התרגיל שאני מתמקדת עליו עכשיו. אשמח להצעות ייעול ותגובות נוספות. :cool:
|