הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

6/24/2009 11:55:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן ברמן עם תוכן  גם לי יש נסיון עם עשרות צמיגים וחישוקים
נושא: גם לי יש נסיון עם עשרות צמיגים וחישוקים תאריך: 6/24/2009 11:55:00 AM
מחבר/ת: איתן ברמן

והמסקנות שלי שונות:
א. מתוך כל הצמיגים שהרכבתי טיובלס (רבים שלי, חלקם אצל חברים) מעטים היו עם ביד קוולאר (פחות מ10). אם כבר, היה קצת פחות נוח איתם, כי הם מגיעים מקופלים והשפה פחות אחידה מצמיג עם ביד פלדה. בכל מקרה, ההבדל זניח, ורוב הצמיגים שלי היו פלדה (משיקולי תקציב).

ב. אני ממש לא מבין מה הבעיה שלך עם חישוק V-BREAK. מתוך הארבע שנים האחרונות שבהן אני רק עם טיובלס, רק בשנה וחצי האחרונות יש לי בלמי דיסק - ובז"ק עדיין V_BREAKS. אין איתו שום בעיות (אשמח להבין במה אתה נתקלת).

ג. כבר כמעט שנה אני עם נבגל שאינו UST מורכב טיובלס עם ערכה של סטאן על גלגל קדמי. חוץ מזה שהוא כבר דיי שחוק (STICK-E) אין תלונות, בודאי לא בתחום הטיובלס. דרך אגב, ההרכבה שלו היתה מהיותר קלות שהיו לי - פשוט הרכבתי על החישוק וניפחתי.

ד. יש יתרונות לערכות המוכנות, אבל המחירים שלהן בין יקרים לבין שערורייתיים, ואני עברתי בלעדית לפנימית חתוכה. לא התרשמתי שיש הבדל משמעותי - מלבד קיבוע השסתום (שגם עליו ניתן להתגבר בעזרת אזיקון). כרגע אני עם פסים של סטאן, אבל פשוט קיבלתי אותם במתנה עם הגלגלים.....

הסתייגות לגבי ד. הפעמים הראשונות שלי היו עם ערכות של סטאן, ובהחלט יתכן שלא הייתי מצליח כלל עם פנימית חתוכה. לכן אני ממליץ להרכיב בפעם הראשונה עם ערכה.
אחרי שיש כבר קצת נסיון, אפשר בהחלט להסתדר עם פנימית - וההבדל במחיר גדול, ומבחינתי לא שווה את היתרון.

חזרה לפורום