נושא: רק אתה תוכל לקבוע מה מתאים לך !!! תאריך: 12/14/2009 8:25:00 PM
מחבר/ת: Ofer Erez
תבדוק אם יש אופני מבחן ואז יהיה לך יותר קל להחליט. אני רואה שהלכת על ספשלייזד בתור החברה הנבחרת ... לדעתי יש אופציות מעולות נוספות !!! ממה שעולה לי בראש עכשיו ועד המחיר שציינת ... ועוד ישאר לך עודף למגינים וקסדת FF 1. GT FORCE 1 - יש לחבר ורוכב עליהם הכל כולל קפיצות (משקל 13.5 ק"ג). 2. MONGOOSE TEOCALI SUPER - יותר אגרסיביות ויעילות בדיווש (קצת יותר כבדות מהGT) 3. סנטה קרוז הקלר - עם חלקים ברמה סבירה/טובה (לא חלקי קצה אבל שלדה שעושה הכל) יש עוד מותגים במחירים שפויים וברמה לא פחות טובהכמו KONA/קומנסל וכו´ לגבי היכולות של האופניים ... זה יותר קשור ליכולת שלך (היום כל זוג שמוגדר כאופני AM יכול לעשות הכל ומכוון לסוג הרכיבה שאתה מתכנן). לאחרונה עשיתי מסע בן 125 ק"מ ברמת הגולן (עם הרבה עליות) עם אופני פרירייד !!! (נכון שהרבה אנשים פתחו עיניים כשראו על מה אני רוכב) אבל כשטיפסתי איתם וסיימתי בין הראשונים הבנתי שזה 90% רוכב והשאר זה האופניים ... יש מספר לא מבוטל של אנשים שעושים AM ואף יותר עם זנב קשיח !!! נכון שזה מבלבל ??? הייתי מציע לך לקנות יד שנייה או לנסות מספר זוגות לפני שאתה משקיע סכום כזה על זוג חדש ... תכנס ליד שנייה ותראה כמה אנשים מוכרים אופניים שקנו זה עתה ומחליפים בגלל מידה לא מתאימה או סגנון רכיבה שלא מתאים להם ... זו עצתי לך - בהצלחה.
|