נושא: Otero לא רעות בכלל מניסיון (יש לי 2007) משודרגות תאריך: 12/23/2009 3:18:00 PM
מחבר/ת: רומן ל
אבל כמו שאיתן ציין עם בולם קפיץ בסיסי התנהגות שלהם לא משהו. זאת אומרת אם אתה עושה קפיץ רך מאחורה, אזי יהיה לך נידנוד תמידי, ואם אתה עושה אותו קשה, אזי הוא יסגר רק בדרופים וירידות- זאת אומרת שתרגיש סדקים קטנים ואבנים קטנות בדרכי עפר. לעומת זאת עם בולם אויר אחורי (אצלי בולם אויר של מניטו עם נעילה וכיוון ריבאונד) התנהגות מצוינת, אבל צריך לשדרג לבולם טוב ביעלה לך לפחות אלפיה חדש (תלוי של איזו חברה ואיזה דגם). כמו כן למשק שלך בולם קידמי של OTERO פשוט לא יספיק, 100 מ"מ עם קפיץ רך יחסית. אני בזמנו כשרכבתי על בולם המקורי שקלתי 82 קילו (כמו היום) והבולם היה מאוד גבולי מבחינת קשיחות מקסימאלית. אפשר להחליף קפיץ, לא מומלץ כי בולם זול ולא שווה את ההשקעה, אני בזמנו שידרגתי לבולם קצת יותר אגרסיבי 105 מ"מ של מארזוקי, כמובן שהתנהגות השתנתה לטובה, כך גם השיכוך. משני דגמים שציינת אני ממליץ לך את הSARACEN, כי בשל משקלך הם יתאימו יותר! 120 מ"מ עם בולם קידמי אגרסיבי יחסית יעשו את העבודה בסינגלים וגם ברכיבות XC. זוהי כמובן דעתיבלבד.
|