הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

1/23/2010 11:11:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  אמיר כספי עם תוכן  סבב SHIMANO MINI DH 2010 יוצא לדרך
נושא: סבב SHIMANO MINI DH 2010 יוצא לדרך תאריך: 1/23/2010 11:11:00 AM
מחבר/ת: אמיר כספי

אני שמח מאוד לבשר על תחילת סבב תחרויות המיני דאונהיל לעונת 2010

חברת DAA יבואנית SHIMANO בישראל, החליטה להרים את הכפפה השנה, לאור הסבב המוצלח של שנת 2009 (morewoodminidh), ולתמוך בענף הדאונהיל המתפתח ולקחת אותו צעד אחד קדימה לעונת 2010 ע"י נתינת חסות ראשית באירועי המיני דאונהיל שלנו.

בנוסף ל SHIMANO כנותנת חסות ראשית נכנסו מס´ גופים נוספים שהרימו את הכפפה והחליטו לתמוך גם הם ועל זה מגיע להם שאפו וכל הכבוד מכל הענף שלנו חנות האופניים ביסיקלטה בניהולו של שחר שריקי שרק רוצה לתרום ולתרום לענף, חברת אגנטק יבואנית משקפי השמש OAKLEY , חברת קל- גב יבואנית OUTDOOR , איגוד האופניים וכמובן חנות האופניים כספי סייקלינג יבואנית אופני MOREWOOD

מבנה הסבב:

הסבב מורכב מארבע תחרויות שפרוסות מאילת בדרום ועד רכסי ההרים בצפון מחודש פברואר עד חודש יולי. המילה MINI היא בגלל שמסלולי ה DH שלנו (חוץ ממנרה) הם או תלולים וקצרים או מתונים ויחסית ארוכים ככה שבכל מצב הם MINI באיזשהו מובן. הסבב בנוי לפי שיטת ניקוד. בכל תחרות יקבלו המתחרים ניקוד על התוצאה שלהם. מקום ראשון יקבל את מירב הנקודות וכך בסדר יורד. לכל תחרות יהיה מנצח (או מנצחים אם מסתכלים על שלושת המקומות הראשונים) שייקח הביתה איתו פרס. לאחר ארבע תחרויות הרוכב עם מס´ הנקודות הגבוה ביותר יוכרז כמנצח הסבב. ניקוד הסבב מורכב מכל ארבעת התחרויות אז אל תפספסו אפילו תחרות אחת או תחליטו לוותר כי המסלול לא נראה לכם.
תאריכים ומקומות:

20 לפברואר(יום שבת). מיקום – אילת

10לאפריל (יום שבת). מיקום – כרמל

15 למאי (יום שבת). מיקום – גלבוע

3 ליולי (יום שבת). מיקום – בית קשת

•מקומות מדויקים ומפות הגעה למקום התחרות יפורסמו במועדים סמוכים ליום התחרות.

ביטוחים:

כל מתחרה שנרשם לסבב ולא משנה אם זה לתחרות אחת או כל הארבע מחויב בבדיקה ארגומטרית תקפה ליום התחרות וביטוח תאונות אישיות שעומד בתנאי חוק הספורט.
השנה בשונה משנה שעברה אני שמח לבשר (אם לא יהיו שינויים של הרגע האחרון) שתינתן האפשרות לרכוש ביטוח חד יומי בעלות של 60 ש"ח. כדי לרכוש את הביטוח אתם רק מחויבים לעשות בדיקה ארגומטרית וליצור קשר עם איגוד האופניים מס´ ימים לפני התחרות (יש להעביר לאיגוד את הבדיקה המקורית ולא העתק). פרטים נוספים בנושא הביטוח יינתנו לקראת יום התחרות.

בנושא הביטוח יש שתי הצעות כלליות:

1 – להירשם לאיגוד האופניים ולעשות דרכו ביטוח שנתי. ככה אנחנו תופסים שני ציפורים במכה אחת. אתם מבטחים את עצמכם לכל ימות השנה ולא רק ליום האירוע ובאיגוד גדל הנפח של רוכבי הדאונהיל דבר שעוזר לנו לקדם את הענף מול האיגוד. לפרטים נוספים יש ליצור קשר עם איגוד האופניים.

2 – ביטוח עצמאי (פרטי). מי שאינו מעוניין להיות חבר איגוד יכול לרכוש פוליסה עצמאית אצל סוכן ביטוח. חשוב מאוד לציין בפני סוכן הביטוח שהפוליסה (ביטוח תאונות אישיות) צריכה לעמוד בתנאי חוק הספורט!

•קטגוריית העלית חייבת בהרשמה לאיגוד האופניים!

עלות השתתפות בתחרות

80 ₪ למציגים תעודת חבר איגוד האופניים
90 ₪ לשאר המתחרים

ספונסרים:

אני רוצה להודות לנותני החסות שפרסו את חסותם על הסבב והולכים ובונים איתנו את ענף הדאונהיל:

• חברת DAA יבואנית SHIMANO

• חנות האופניים ביסיקלטה.

• איגוד האופניים

• חברת אגנטק יבואנית OAKELY

• חברת קל גב יבואני OUTDOOR ולסוכן האמיץ בבי

• CaspiCycling יבואני Morewood, Gamut, Reverse ועוד.

באופן אישי לרוכבי הדאונהיל:

נעשים מאמצים רבים לקדם את ענף הדאונהיל שלנו למקומות טובים יותר מהמקום הנוכחי. תהליכים כאלו לוקחים זמן, אנרגיות, משאבים ובסופם אנחנו מקווים שיהיה ענף דאונהיל רשמי. ענף כזה צריך לכלול מועדוני דאונהיל, מפיקי תחרויות רשמיות נוספים שיעשו עוד סבב מסודר, ספונסרים נוספים יחליטו להשקיע בענף, מס´ הנרשמים לאיגוד יעלה, יהיו יותר הקצאות לענף ובעזרת איגוד האופניים תקום נבחרת ישראל בדאונהיל ורוכבים ישלחו לייצג אותנו באליפיות אירופה ועולם. האידיליה הזו בטוח תקרה מבחינתי. אבל, היא לא תקרה מחר ולא מחרתיים. התהליכים האלו צריכים זמן ואת גלגלי הבירוקרטיה לא קל להניע. אני יודע כשמסתכלים בתור מתחרים מהצד אפשר להתבאס מדברים כמו מסלולים שחוזרים על עצמם ומסלולים לא מדוגמים בהשוואה למשל ל "גרב סרוחה" במנרה, ועוד דברים ולהגיד אני לא מגיע להתחרות. אבל, אם תרימו את הראש קצת מעל הזווית הצרה שרואים מתוך הפולפייס תראו שיש מאמץ א ד י ר להרים את ענף הדאונהיל באופן רשמי והרבה מאוד אנשים קורעים את התחת שהענף הזה יקום בשבלנו ובשבלכם. חלק נכבד בקביעה אם הענף שלנו יצעד למקומות טובים בעתיד הוא אתם הרוכבים. הנוכחות שלכם באירועים חשובה היום מכל זמן אחר והיא קריטית לנו בתור ענף מול כל גורם שלא נעבוד מולו ואתם בתכלס תקבעו אם יהיה ענף דאונהיל או לא. שנה שעברה עמדתי בהבטחתי והפקתי את כל ארבעת התחריות שהבטחתי בתחילת השנה. גם השנה אני מארגן ארבע תחרויות ואני ממש מקווה ורוצה לראות עוד אנשים על קו הזינוק יחד איתי והענף כולו. כל שנדרש ממכם הוא להראות נוכחות, להרשם לאיגוד, לעשות ביטוח וללכת איתנו לדרך חדשה. רק ככה אולי שנה הבאה יהיו כבר שש תחרויות רשמיות, אליפות הארץ, רוכבי דאונהיל שיוצאים במסגרת נבחרת ישראל לחו"ל ואינשאללה רק דברים טובים. מה שבטוח לעמוד מהצד ולהגיד בשביל 4 תחרויות אני לא נרשם השנה לאיגוד ולחכות לעתיד טוב יותר של 7 תחרויות ורק אז להראות נוכחות יראה על חוסר אמון בענף מצד הגורם החשוב ביותר בענף - אתם הרוכבים.

יצירת קשר:

לשאלות ובירורים מענייני ביטוח ועד האם צריך פולפייס בכל מסלול אתם מוזמנים לשלוח מייל ל [email protected]

התחרות הקרובה היא כאמור באילת ב20/2. הודעה נפרדת על התחרות תינתן בשבוע הבא.

תודה לכולם, ניפגש ב START GATE ...

אמיר&הילה כספי - Caspicycling

חזרה לפורום