נושא: לא מכיר סרטונים, אבל אנסה במלים תאריך: 4/18/2010 8:04:00 AM
מחבר/ת: איתן ברמן
הדרך לנתק את הקליט היא לסובב את הקרסול החוצה (להרחיק את הקרסול מהאופניים).
אבל לפני שאתה רץ לרכב מחובר - זה מה שאני עשיתי כשקניתי לראשונה קליטים (520 הנצחי...): 1. שב על האופניים בנוחות, ליד קיר/עמוד/עץ או כל דבר יציב ונוח שאתה יכול להשען עלוי בבטחה. תרגל התחברות והתנתקות בשתי הרגליים, עד שזה יהפוך לאוטומטי. אני מהמגזימים - אבל לא צריך יותר מכמה עשרות פעמים בכל רגל.
2. בסביבה ידידותית (אני עשיתי את זה על מדשאה) תרגל התחלת נסיעה ועצירה: חבר רגל אחת, התחל בדיווש, חבר את השנייה, דווש שני סיבובים (של הקראנק, לא של המגרש כדורגל...), נתק רגל, עצור. חזור על זה לפחות 10 פעמים עבור כל רגל.
3. מצא לך מסלול נוח ומעגלי, משהו כמו 2-3 דקות דיווש (אני עשיתי את זה על כביש). צא לשני סיבובים - באחד מהם רק רגל ימין עובדת (גם דוחפת וגם מושכת) ובשני רגל שמאל. זה כדי להתרגל למשוך - לא חיוני להתנתקות.
4. צא לטיול שטח פשוט ונוח. לא משהו אתגרי מדי - פשוט רכיבת שטח שבה תוכל לתרגל חיבורים וניתוקים.
טיפ - הנפילה המבדחת שלי היתה דוקא ברכיבה השלישית - בראשונה ובשניה עוד הייתי דרוך מאוד. בשלישית כל כך התרגלתי, ששכחתי....
אחרי כמה רכיבות זה כבר יהפוך לאוטומט - תנועת השיחרור תהיה שם גם בעצירות פתאומיות.
בהצלחה
|