הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

5/5/2010 12:28:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  dror h עם תוכן  קסטת גלגלי שיניים אחורית + שרשרת
נושא: קסטת גלגלי שיניים אחורית + שרשרת תאריך: 5/5/2010 12:28:00 AM
מחבר/ת: dror h

מספר שאלות להרחיב את אופקיי בנושא אופניים ובנושא הזה

יש לי אופניים מסוג fsr xc comp specialized חבל על הזמן אחלה אופניים ואני רוכב לעבודה הלוך ו חזור מעבר לרכיבות שבת לצורך הנאה וגמעתי איתם במשך שנה קרוב ל 3500km במשך זמן זה לאחר כ 1500 km החלפתי שרשרת לאחר שבחנות אמרו לי שצריך וללא בדיקתה אבל לא זו הבעיה ולכן אני רוצה להתיעץ כאן עימכם בכמה שאלות

השרשרת שעימה אני רוכב עכשיו לא עושה לי בעיות החלפות טובות מידי פעם לא תמיד בהחלפה יש מעין קפיצה קטנה מגלגל קדמי גדול לגלגל אמצעי מקדימה אבל לא מפריע
קניתי מכשיר לבדיקת שרשרת וגם אני רואה שהמרווחים עדיין טובים בין החוליות כי המכשיר לא נכנס חופשי לתוך השרשרת
בדקתי גם את הישנה שהחלפתי ולהפתעתי גם שם המרווחים טובים אין חופש בחוליות אז אנני יודע למה החליפו אותה חוץ מאשר שהמוכר אמר לי שכל 1000 km מחיליפים שרשרת
וכל 3 החלפות שרשרת מחליפים קאסטה
וכן אני רוצה לשאול שוב אותכם
1. כל כמה זמן כדאי להחליף שרשרת
2. כל כמה זמן להחליף קסטה
כיום השרשרת שלי היא kmc x9 9-speed w/reusable missing link
הקסטה shimano hg-50 9 speed 11-34t
3. מה ההבדל בין hg 50 או hg 51 או hg 52 וכו המספרים האלה על מה מדברים (חוזק איכות)למה אני שואל כי אם אני צריך להחליף קסטה של 9 האם אני יכול לשים משהו אחר יותר איכותי מימה שיש השאלה הזו מופנית גם לגבי השרשרת יש כל מיני מספרים וכולם תחת הכותרת 9 speed
והכי חשוב מה הייתם ממליצים לשים באופניים ללא קשר לעלות

תודה ומקווה מאד של עייפתי אותכם :D

חזרה לפורום