הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

5/19/2010 6:53:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן הדרי עם תוכן  אני תמיד אמרתי אתה לא קונה אופניים אלא שירות
נושא: אני תמיד אמרתי אתה לא קונה אופניים אלא שירות תאריך: 5/19/2010 6:53:00 AM
מחבר/ת: איתן הדרי

כל בעל חנות/כל מוכר יחייך אליך וירצה למכור לך אופניים. נקודת הקצה היא תמיד איזה שירות אתה מקבל בסוף הדרך? האמת שירות זה תלוי במוכר, עד כמה הוא מוכן ללכת בשבילך ולמענך? זה כמה שנים, שאני קורא בלא מעט פורומים על השירות הגרוע שרוכבים מקבלים מחנויות של רוזן. למרות שאני חושב שפה ושם כן ישנם מוכרים טובים, אם כי באופן אישי לא נתקלתי בחנויות רוזן שאפשר לצאת מהכלים עבור השירות. מה לעשות שהפורומים די מלאים ברוכבים מתוסכלים מהשירות שלהם. רק אתמול במקרה נכנסתי לחנות של רוזן בעירי. עמד שם בחור שהייתה לו בעייה בשקית שתייה של שורש. רב עם המוכר שיחליף לו את המחבר הלקוי. המוכר התנהג אליו בצורה משפילה, אפילו אמר לו אני לו חייב לך כלום (כמעט ופלטתי אתה חייב לו הכל כי אתה חיי על זה שהוא קונה אצלך - למחרות מניסיון שורש מחליפים הכל בלי שום בעיה). בכל אופן מקווה שלמדת את הלקח. לפני שתרכוש בפעם הבאה מוצר יקר, טייל בפורומים השונים של אופניים, שאל, חקור לפני הרכישה.הכי חשוב אופניים קונים בחנות (ולא בטלפון), ובודקים בשבע עיניים את המוצר, רואים איזה אחריות אתה מקבל? כל מה שנוגע לאחריות - הכל....אבל הכל חייב להיות רשום בכתב על ידי המוכר. אל תסמוך על מילה של איש. חיוכים של מוכרים בזמן הקנייה נמסים ונעלמים מיד לאחר התשלום.

חזרה לפורום