נושא: עם כל הכבוד... תאריך: 5/24/2010 3:52:00 PM
מחבר/ת: צחי בר סלע
ל"טכניקה הקלילה של רכיבה עם פלאטים שמתרגלים אליה ממש מהר" (שאין לי נגדה דבר וחצי דבר) נכון, לכל שיטה יש את מי שאוהב אותה והיא מתאימה לו. שים לב יש גם רוכבי DH שרוכבים מחוברים (תגובות של איתן וגיא). איך אני "אוהב" קטילות ללא מחשבה.
לי, במשך כמה שנים טובות לא היו יותר ממספר מועט ביותר של התנתקויות לא רצויות. גם זו טכניקה קלילה (אולי כוללת גם לסגור את הבורג? ) אולי בירידה ההפרש באמת זניח, וגם עניין של נוחות.
אבל הדיווש, למרבה ההפתעה, אינו קורה רק בעליות 4X4 רחבות של כורכר (או שומו שמיים, אספלט) לפני ה-DH, אלא גם במעברי סלעים ודרדרת - בעליה - והיתרון שאולי הוא באמת "רק בדיווש" נותן הרבה הרבה יותר. אתה באמת מסוגל לעבור מעברים של סלעים של איזה עשרה מטרים אורך הכוללים טיפוס של 3-4 מטרים בלי "רק" דיווש עגול? (ולא בסגנון טריאל...)
אגב, רוכב הרים שלא נהנה מהקפצות לנקודת ההתחלה האהובה עליו בראש ההר, "נאלץ" "לבלות" יותר משלושה רבעים של המסלול שלו (מבחינת זמן כמובן) בעליה, שם קורה ה "דיווש".
טוב, נכון שחשוב לרכב בראש ובראשונה ממוגנים, אבל כמה רוכבים קונים Shin-Guards לאחר שהפלאטים חוררו להם את השוק? :p
|