נושא: המשך תאריך: 6/5/2010 6:53:00 PM
מחבר/ת: dror h
במשך השנה שהאופניים אצלי לא עברו שום כיוון הבעיה היתה גם לפני ההחלפה רק במינון קטן מאד זניח החלפת השרשרת התבצעה בגלל המדיד שהראה שהשרשרת מתוחה המדיד 0.75 נכנס בין החוליות (גם לא בכל החוליות אלא רק בחלק מהם)
ניסיתי לכוון את השרשרת בכיוון העדין שנמצא בידית החלפת ההילוכים אך דבר זה לא עזר להפך תופעה החמירה כלומר היו לי קפיצות הילוכים בין גלגלי השיניים לדוגמא בין 7 ל 9 ההילוך דילג על גלגל 8 ולהפך בבדיקת הורדת הילוכים אז החזרתי למצב הקודם וההילוכים מתחלפים עכשיו בסדר
מימה נובע הרעש של הריצרץ (הרעש הוא רעש כמו שמסובבים מהר את הפדל בכייון הנגדי) רצוי לציין שאני רוכב רק על כביש או מדרכה לא קופץ איתם ולא משתגע פשוט רכיבה רגילה ופשוטה דבר נוסף הסתכלתי אם השרשרת עוטפת טוב את גלגלי השיניים ולא ראיתי אישהו ממצא פתלוגי שיכול להעיד על שררשרת או חולייה לא תקינה
החלפת שרשרת קודמת נעשתה בחנות האופניים אבל אני לא יודע אם התעשקו אם הכיוונים היום החלטתי לעשות זאת לבד כי אנני רואה אישהו בעיה בהחלפת שרשרת כי בכל זאת להכניס ולהוציא שרשרת זה לא תורה מסיני לאיש טכני
בזמן רכיבה אין לי שום החלקה של גלגלי שיניים בכל גלגל וגלגל הרכיבה היא נקייה רק רעש של גרררררררררררררר בזמן דיווש שים לב שאני מעלה או מוריד הילוך נעלם אבל שחוזר לגלגלי שיניים הרגילים מאחורה 4 או 5 ומקדימה בקראנק גלגל אמצעי בדיווש מהיר יש תתופעה וגם אם אני עוצר לגמרי ויורד מהאופניים ומגלגל אותם ביד יש תרעש הזה רק בחלש (כאילו אני משחק עם הפדל אחורה) מוזר עוד משהו שהחלפתי תשרשרת החדשה לא שימנתי אותה האם צריך (כי נראה לי שהיא מגיעה משומנת)
|