הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

6/6/2010 12:19:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  dror h עם תוכן  נתי נתנאל היקר שמתי לב שאתה.......תותח
נושא: נתי נתנאל היקר שמתי לב שאתה.......תותח תאריך: 6/6/2010 12:19:00 AM
מחבר/ת: dror h

אל תיקח את זה באופן אישי אבל שמתי לב כאן בפורום שאתה תותח אתה מציע לכל המבקשים עזרה לגשת לחנות שיפתרו את הבעיה
תאמין לי אילו היית אוליי מבין קצת יכול להיות שבכמה משפטים של איך מה קרה מה עשית יכול להיות שהייתי אוליי מצליח לכוון את הבעיה ואוליי יכולת גם לעזור קצת
אוזן יכולה להתעקם מימה?
מה האוזן עשויה מפלסטיק מגומי אוזן זה דבר שעשוי מחומר קשיח וחזק (סגסוגת חומרים חזקה) אז אתה בא לספר לי על אוזן עקומה שאני מסביר לך שאני לא קופץ איתם לא משתולל אלא רק נוסע על מדרכות וכבישים וגם יורד מידרכה ללא נסיעה
אתה כותב לי מתיחת שרשרת אינה קשורה אני חושב להפך מתיחת שרשרת כן קשורה והיא קשורה להרבה סיבות שיכולות להיות מקפיצות בין הגלגלים ועד לרעש של החלקה על הגלגלים
אם הענין נשמע כלכך פשוט וכמו שאתה אומר כיוון יכולת להסביר בפשטות כיצד ניתן לכוון ואוליי היינו זוכים בך מאשר לשלוח אותנו לחנות כי לחנות תמיד נוכל להגיע אם בפשטות ואם לא (למרות המרחק שלי לחנות האופניים) העזרה כאן באה לא לחסוך תכסף כי אם תזמן
בכל אופן תודה רבה על הייעוץ

נ.ב
לעולם אינך יודע מיהו האדם שמנסה להעזר מעבר לצד השני
לפעמים עצה אחת קטנה יכולה לפתור בעיה גדולה
ועוד משהו לתשומת ליבך

תלמד קצת מאיתן ברמן כיצד להגיב לבעיות של אחרים לא ראיתי אותו פעם אחת שולח מישהו לחנות תמיד ניסה לעזור ושלא יכל לא הגיב אבל בטח לא שלח אנשים לחניות אופניים

בכל אופן קניתי תרעיון שלך

חזרה לפורום