הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

6/6/2010 10:43:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  dror h עם תוכן  לאיתן ונתי תודה רבה
נושא: לאיתן ונתי תודה רבה תאריך: 6/6/2010 10:43:00 PM
מחבר/ת: dror h

את בעייתי הבנתם לפי תגובתכם(נתי לא שליחתי לחנות)אלא לבעיית האופניים
דרך אגב נתי לאור תגובתך הבנתי 2 דברים
1. שאתה מכונאי אופניים ולכן אתה משתדל לשלוח לחנויות תחברה שנעזרים כאן :laugh:
צריך פרנסה אהה
2.בפיסקה השניה הבנתי את מהות הבעיה ואכן על פניו כנראה שזו הבעיה

איתן קראתי כיצד ניתן לכוון הילוכים ולדלהלן פתרונותיי

1. לא יצא לי עדיין להגיע לחנות אופניים קרובה עקב המרחק והאופניים לגביי כלי חשוב מאד לאור כניסתי לחוג הרוכבים הפרטי(רכיבה לעבודה וחזרה הביתה)תענוג אמיתי וגם שמירה על בריאות יחד עם הסרה של 30 ק"ג היום (95) וגם מה לעשות לא ילד
לכן כשהגעתי לעבודה פשוט שטפתי טוב טוב תאופנים תשרשרת ואת הקרנק (לא יודע מאיפה אבל היה שבבי מתכת על השרשרת ביד נגעתי ושפשפתי הרגשתי מעין שבבים דקים משהו כזה)
2. כשחזרתי לביתי שימנתי טוב תשרשרת וכמו שאיתן שלח אותי לקרוא כיצד מכוונים פשוט עשיתי כך (דרך אגב גם באתר גרופי יש הסבר טוב וכן נתי אינטרנט מלא בהסברים)כפי שכתבתי לך בתגובתי שמעבר לשני לפעמים ישנם אנשים שמבינים ענין צריך רק להסביר נכון
3. הבנתי את המתיחה והשחרור של הכבל ומה שעשיתי פשוט סובבתי את כל הרגולאז פנימה ואחר כך מתחתי עד סיום החופש בין התפוח הפנימי של השיפטר ועשיתי רבע סיבוב מתיחה
יצאתי לסיבוב ואני רוצה לומר כאן
80 אחוז מהרעשים נעלמו פשוט כך 20 אחוז נשאר כפי שהיה קודם אם זכרוני אינו מטעה אותי(הגיל)כנראה עם המשחקים שלי כמעט הוצאתי את התפוח שמתחבר לכבל דרך השיפטר
אבל שאני רוכב בהילוכים גלגל גדול בקרנק וגלגל קטן בקרנק כמו שמוסבר הצלחתי להביא למצב של שקט מוחלט אבל שאני מעביר לגלגל אמצי בהילוכים 3-4 יש רעש אבל זניח חלש
כנראה שכאן מישהו יותר מיקצועי צריך לסדר אבל לא מפריע או אוליי קסטה שעשתה את שלה
4. אולי בהמשך אשחק עם זה או נשדרג אופניים בכל זאת שנה זה הרבה זמן לאופניים

בכל אופן תודה רבה לשניכם אני רוצה לומר משהו לשניכם
כמה כיף ללמוד מימכם הצעירים תמיד אני אומר הצעירים של היום זה לא המבוגרים של המחר :o

חזרה לפורום