הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

6/23/2010 2:06:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן ברמן עם תוכן  אף אחד לא מושלם
נושא: אף אחד לא מושלם תאריך: 6/23/2010 2:06:00 PM
מחבר/ת: איתן ברמן

ואני מסכים איתך שגם ליצרנים הגדולים יש תקלות מדי פעם.

ההבדל מול סאנטור, בעיני, הוא שהם בכל זאת מיוצרים באיכות גבוהה יותר, ושבד"כ, למרות כל הביקורת, יש להם יבואן שיכול לפתור את הבעיות.

אולי זו גישה קצת קיצונית שלי, אבל מתוך נסיון אני מעדיף להתמודד עם תקלות בציוד איכותי, מאשר עם ציוד שמלכתחילה האיכות שלו ירודה.
בדוגמא שהבאת רובם מדברים על מחסור בשמן, תקלות באטמים או שבר פנימי. יכול להיות שזו הבעיה אצל החבר שלך, ואם כך יתכן שהוא יכול לפתור את הבעיה לבדו.

השאלה שלך היתה האם לפנות לחנות, כך שהסקתי שאין לכם כוונה לעשות את העבודה לבד (אם בגלל חוסר בידע/כלים/נסיון או כל סיבה אחרת). במצב כזה אני ממליץ להחליף לציוד איכותי, שיש לו אבא ואמא.
גם אם מכונאי יפתור לך את הבעיה, בולמים כאלה עלולים לפתח בעיות אחרות - אני פשוט לא סומך עליהם. בולמים בסיסיים של יצרנים גדולים מתנהגים למופת לאחר טיפול מקצועי, ולאורך זמן. תיקונים תכופים של הבולם, אפילו חינם במסגרת אחריות, פוגמים בהנאה (שלי) מהאופניים, וחסכון של 500ש"ח פשוט לא שווה לי את זה.

בקריאה חוזרת של ההודעות שלי מלמעלה נראה לי שיכול להיות שהייתי קצת נחרץ. אני משתדל לא להיות בדרך כלל, ואני מתנצל אם כן.
בד"כ אני בעד ציוד זול וטוב, ולא ממהר להמליץ על הוצאות גדולות עבור שיפור מזערי באיכות או במשקל, אבל במקרה של בולמים ההבדל באיכות יכול להיות גדול מאוד, בהפרשי מחיר לא גדולים.

יום טוב

חזרה לפורום