נושא: לאיתן ונתי תאריך: 6/26/2010 11:05:00 PM
מחבר/ת: dror h
זוכרים את בעיתי עם השרשרת של האופניים ששאלתי כאן למה יש לי רעשים בדייוש מהיר בחלק מגלגלי השיניים האחוריות
איתן את תגובתך אהבתי (ואתה נשמע כמקצועי ) לפי השאלות שניסת לשאול אותי אך לא הצלחתי לענות
נתי תגובתך היתה יותר אגרסיבית אך איני מאשים אותך ( אהבתי את תשובתך תיגש לחנות האופניים שייתקנו אותם)
2 תגובות שונות ולכן מנסיון אישי הבנתי שלא כל דבר ניתן לפתור דרך אתר אינטרנט ולמעשה אין כמו לראות במו העינים את מהות התקלה הרעשים המשיכו אבל לא בקנה מידה גדול אבל זה מציק בנוסף כתבתי שיש לי שבבי מתכת בשרשרת וזה מוזר היה לי ולכן בלית ברירה ניגשתי לחנות האופניים (לא היכן שרכשתי למרות שהיתי אצלם והם "כייונו תהילוכים "אבל זה המשיך
לאחר שהבעיה נפתרה סופית החלטתי ליידע אותכם כי לא חוכמה רק לבקש עזרה צריך גם ליידע בזמן שיש פתרון (אני בטוח שהייתם פותרים תבעיה אם הייתם רואים אותה)
הבעיה היא
1. אני החלפתי תשרשרת אופניים (שפירקתי לא שמתי לב איך היא מורכבת)ולכן שהירכבתי אותה העברתי אותה בין 2 גלגלי השיניים בכלוב(יש אחד עליון והשני תחתון באמצע יש חתיכת מתכת קטנה בין הגלגלים לא יודע למה)העברתי תשרשרת מעל חתיכת המתכת והוצאתי אותה מתחת ומה שקרה השרשרת בזמן מתיחה שיפשפה תחלק האמצעי ושהיתה רפויה לא שיפשפה זה קרה רק בחלק מההילוכים (המעביר האחורי שלי זה slx שימאנו) הרכבה נכונה היתה צריכה להתבצע בצורה שהשרשרת האחורית עוברת מגלגל עליון ישר לתחתון בלי כניסה ויציאה באמצע המוליך 2. את זה ראינו לאחר שהסתכלנו באופניים אחרות מאותו סוג
בכל אופן תודה רבה על נסיון העזרה אנסה לצרף תמונה תמונה לא עולה - (מצטער האתר לא תומך ב jpg )
|