נושא: ניסיון שלי איתם תאריך: 8/25/2010 11:49:00 PM
מחבר/ת: אלכס זברובסקי
בניתי את הTitus שלי מחלקים שרובם נקנו מCRC (חוץ משלדה ומזלג). היום 3 הזמנות נפרדות ו3 חבילות בהתאם, אך הסגה שלי היא לגבי חבילה עם הגלגלים. הגלגלים שהוזמנו הם Fulcrum Red Metal 3 עם 15mm thru-axle קידמי. כאשר פתחתי את החבילה - גיליתי שנשלח לי קידמי רגיל (9mm QR) - מעצבן. יצרתי איתם קשר - ביקשו תמונות, צילמתי, שלחתי. הם הכירו בטעות, בקשו לשלוח בחזרה רק גלגל קידמי שלא מתאים. סגרתי איתם שאחרי שיקבלו אותו כהחזר - יחזרו לי סכף של משלוח. באמת החזירו אחרי שקיבלו, אך הייתי צריך להזכיר להם. עד כו היו 2 טלפונים שלי לcustomer support שלהם. בשיחה השנייה הם פתעום רצו גם את הגלגל האחורי להחזיר ורק אז אהיה זכאי לתחליף - זאת לאחר שהובהר לי מלחתחילה שאחזיר רק קידמי...מאוד מעצבן, התקשרתי שוב, שיחה ארוכה, הבאתי את אי-סבע רצון שלי בשירות שלהם, הם כמובן התנצלו שוב אך בקשו לשלוח ג את האחורי. טוב, אין מה לעשות - שלחתי, בינתיים שבועיים עברו לאחר תחילת הסגה... קיבלו את האחורי, ואז התברר שאין להם במלאי סטים אלו עם 15mm קידמי, אאלץ להמתין כ10 ימים עד הגעה הצפויה למלאי... עבר 10 ימים, עדיין לא חוזרים אלי - אני שוב מתקשר. הגלגלים עדיין לא במלאי, שוב מספרים את הסיפור של 10 ימים...לי ברור שאין להם מוסג מתי יגיעו. שוב שיחה ארוכה, אני מתאצבן ללא צעקות אבל נותן להם להבין שאני ממש לא מרוצה משירות שלהם). מצאים לי לבחור במקום סט אחר או שיחזירו לי את הכסף...בינתיים הסגה נמשכת כבר כ3 שבועות או יותר... לא מוצא סט גלגלים הולם אצלהם באתר כתחליף, בוחר במקום שני גלגלים בניפרד (Fulcrum Red Zone אחורי וRed Metal 3 15mm או הפוך, לא זוכר). יוצא ב50% יותר יקר מסט המקורי שהזמנתי. שוב אני מתקשר, מתחל במסה ומתן...לוחץ על קטע של שירות לא הולם וכו...עוגמת נפש ו אובדן הצמן שלי (כחודש כבר)...בסופו של דבר הסכמנו על פשרה - אני משלם חצי הפרש בין סט המקורי לבין מחיר של שני גלגלים שבחרתי כתחליף...
סוף-סוף, לאחר 5-6 שבועות קיבלתי את הגלגלים ...
בשיחות טלפון הם היו אדיבים, אך השירות לא יעיל לעיתים (טעויות חוזרות ולפעמים מושכים זמן...), למראת שחבילות אחרות היו בסדר.
הסיפור עם הגלגלים יצר בעיית מכס ודמי שירות של עמילות - הייתי צריך לערער לרשויות מכס לגבי דרישת תשלום על תחליף. מסתבר שחייבים לשלם גם במקרה הזה, אך לאחר מכן ניתן לערער לרשויות עם הוכחות שזה באמת תחליף - אז מחזירים לחשבון (תוך שבועיים-שלוש) את גובע המכס ששולם עבור משלוח המקורי.
אולי פשות מזל רע עם הגלגלים, אבל סיפור אמיתי.
עוד משהו: משלוח EMS משם לארץ לוקח 10-12 ימי עסקים (לפני כניסתו למכס בארץ) שזה המון בשביל EMS. לאומת זאת בשמנו קיבלתי הרבה משלוחי EMS ארה"ב בעבר - 3-4 ימי עסקים. מוזר מאוד. עם כל זה, משלוח EMS מארץ לCRC לוקח לא יותר מ4-5 ימים.
זה הסיפור..
|