הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

9/14/2010 5:52:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  צחי בר סלע עם תוכן  בוץ בוץ בוץ!
נושא: בוץ בוץ בוץ! תאריך: 9/14/2010 5:52:00 PM
מחבר/ת: צחי בר סלע

בתור נתנייתי מישורי שהתחיל לרכב באופן רציני רק בזמן הלימודים בחיפה ואח"כ חזרתי למרכז... (זו היתה הקדמה במשפט ארוך מידי)

הייתי הולך על הצעתו של איתן להדרים. שם הבוץ לא נוטה להישאר. לא חייבים עד תמנע, אפשר למצוא מישורים גם באיזור "צפוניים" בדרום ( יכול לחסוך שליש מהנסיעה מהרמה... )

באיזור הררי יש למים נטייה, איך לומר - לרדת למטה. אפשר לרכב בהרבה מקומות מיד אחרי גשם. ואמנם בוצי לפרקים אבל סביר ועביר.

במישור החוף, ביתי, אני כמעט ושונא לרכוב. שבוע אחרי גשם עדיין יש שלוליות בוץ שלפעמים רחבות מהשביל, קוליסים עמוקים של טרקטורים (עשרות סנטימטרים) וגשרים איריים שלפעמים מלאים כל החורף (כבר אמרתי שאם יש משהו שאני סולד ממנו הוא להרטיב את הרגליים ברכיבה...? ) וכל זה עוד לפני שדיברתי על חול פרדסים טובעני (אשר יכול להפתיע מישהו שמסתכל במפה על דרך בלתי סלולה רגילה)

לגבי מסלולים במרכז יש לרז גורן "שכן שלי" בכפר יונה הרבה מסלולים מישוריים כמעט לגמרי אשר ברובם קיימים חלקים אשר עוברים ליד או בדיוק בתוואי נחל אלכסנדר. לשולי הנחל איזורים ארוכים של כורכר אשר אינו נוטה לבוציות, וגם קטע סלול של כ-3.5 ק"מ.

ומאחל כמובן רכיבה יבשה במזג אוויר מושלם!

חזרה לפורום