נושא: מסכים עם מרבית הדברים - אבל לא מבין את הטון תאריך: 12/1/2010 7:42:00 PM
מחבר/ת: איתן ברמן
גם אני רוכב להנאתי בלבד. לפעמים לבד, לפעמים עם חברים, לפעמים עם זרים (חברים "וירטואליים"). איגוד האופניים הוא איגוד תחרותי. בהגדרה. אני מזמן הפסקתי לצפות מהם שיעשו משהו למען העממי, וכל מה שהם אכן עושים הוא בגדר של בונוס, מבחינתי.
עוד יותר מזה אינני מבין את הזילזול בקק"ל. אני לא "מתפעל" מהם - אבל הם הגוף הראשון שפיתח מודעות לנושא, והתמודד איתו מתוך ראיה של טובת הכלל, וציבור הרוכבים כחלק מאותו כלל. תכלס, הם לא חייבים לאף אחד כלום, ובכל זאת עושים מאמצים. יהיה נחמד לראות אותם מתאמצים אפילו יותר, אבל העובדה היא שהם הגוף המוסדי הראשון בישראל שפתח שבילי אופניים ייעודיים. למעשה הם חלוצים בתחום. על מה אתה מלין? מלבד מודעות אין שום סיבה שהם יהיו שונים מבריוני רט"ג.
אבל הכי קומם אותי המשפט הכוללני והמזלזל: "כל אתרי האופניים והמגזינים למיניהם מתעסקים רק בחבורה מצומצמת של רוכבי עלית".
באתר שאתה גולש בו כרגע יש מספר פורומים בנושאים שונים, פלטפורמה לפירסום מסלולי אופניים, לוח משומשים הגדול בישראל בתחומו, מערכת לביקורות על ציוד - כל אלה בראיה עממית לעילא. גם אופי התשובות והתגובות בפורומים השונים הוא עממי, גם כשהעונים הם רוכבים תחרותיים בעצמם.
קטונתי מלדבר בשם אחרים, אבל כאן לא האתר היחידי בתחום האופניים בארץ שהתפיסה שלו היא עממית. ההכללה המזלזלת שלך לא עושה כבוד לדברים החשובים שהעלית.
אם אתה רוצה להוביל מהלך שיקדם (או לפחות ינסה לקדם) את נושא הרכיבה העממי - תבורך, וכל עוד אין אינטרסים מסחריים נסתרים אני מבטיח לך במה, לפחות בפורום שלי (אולמאונטיין). אבל אם זו עוד הודעה מתלהמת מהסוג של "שמישהו יעשה משהו בזמן שאני יושב לי בבית", אזי שילוב הטון הזה בכלל הופך אותה למיותרת.
חג שמח
|