נושא: אין לי קבוצה משלי אני רוכב עם עוד חבר טוב תאריך: 1/20/2011 5:56:00 PM
מחבר/ת: איתן הדרי
בדרך כלל בימי שני ורביעי ולפעמים גם שישי. אני מפרסם את הטיולים שאני מוציא בגרופי. אם אתה חבר בגרופי עצתי תצטרף שם לכמה קבוצות ותוכל תמיד לצאת לטיולים מדהימים. הקבוצה העיקרית שבה אני פעיל בגרופי נקראת: קבוצת תמיכה. אתה יכול להצטרף לקבוצה ולהיות מעודכן על כל הטיולים שכל מי שחבר בקבוצה פותח (אגה הרישום לגרופי ולקבוצות בחינם).לטיולים שאני פותח מצטרפים רוכבים אחרים שיכולים לרכוב באמצע השבוע או שפשוט לוקחים יום חופש לטיולים שלי. אם אתה יכול לרכוב באמצע השבוע אזי בכייף שלך לי מסר ועדכן אותך. אגב סגנון הרכיבה שלי קצת שונה משאר הרוכבים. אני לא רץ בטיולים, אני בכוונה רוכב לאט, אני פשוט מתמזג עם הטבע והסביבה. אני יכול לשים את האופניים בין שיחים ולחפש שעה מערה נסתרת שקראתי עליה אי שם. האופניים לגבי אמצעי לגמוע יותר ק"מ בטיולים. אין לי אף פעם שעת סיום, אני יודע מתי מתחיל ולעולם לא מתי מסיים. לא מעוניין שיצטרפו אלי אנשים לחוצים בזמן (ואני אומר לך מניסיון שיש כאלה ונתקלתי בהם בטיולים שלי לצערי - יש לי קניות, צריך להוציא את הילד מהגן, אישתי מחכה לי אחר הצהרים, יש לי תור לרופא....לא איתי, כאלה שירכבו לבד מצידי).אם זה מתאים לך בכייף
|