הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

2/7/2011 4:47:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן ברמן עם תוכן  כמה רעיונות
נושא: כמה רעיונות תאריך: 2/7/2011 4:47:00 PM
מחבר/ת: איתן ברמן

אני הלכתי על הדרך הקלה - קניתי בגרושים נגרר מתקפל לילדים, פירקתי אותו, בניתי מסגרת מקורות עץ, והרכבתי עליה את היצול ואת ה"ציר" המרכזי (זה למעשה מתקן לרוחב הנגרר שהגלגלים מתחברים אליו). מכאן התקדמתי כיד הדמיון הטובה, וקיבלתי משהו שדומה לטנדר - ספסל קטן עם מקום לשניים מלפנים (עם חגורות) ומשטח העמסה מאחור. המשענת משמשת גם כקשת התהפכות - לא שהייתי קרוב אי פעם להתהפכות הנגרר (למרות שאני כבר נפלתי בעודי גורר...).
את כסא הבטיחות עיגנתי אל הספסל מלפנים באותה דרך שמעגנים אותו במכונית.
יתכן שבעתיד אשנה את המבנה - ואצור שני ספסלים. מצד שני, שני הגדולים כבר רוכבים היטב ואין שום סיבה לגרור אותם, מלבד קצת פינוק, לפעמים...

אם אתה מכיר את ExtraWheel - הרעיון של נגרר חד גלגלי בקוטר גדול קוסם לי מאוד, גם לציוד במסעות ארוכים וגם ליוממות ברחבי המושב בואכה המעיין... חשבתי על האפשרות להרכיב שני כסאות משני צידי הגלגל. אני מגלגל כל מיני אפשרויות לחיבור הגלגל אל האופניים - שני ילדים יכולים להיות כבדים, מעל מה שמקובל במרבית הנגררים המיועדים לציוד, אבל אם אבנה משהו למטרה הזאת הוא לא יצטרך להיות קל באותו סדר גודל שאשתדל לקבל עבור טיול.

בכל מקרה, המגבלה האמיתית לרכיבת שטח היא שיכוך. ובכל זאת, למרות שישנם מסלולים שהייתי לוקח תינוק עם עגלה משוככת, בדרך כלל עם ילדים קטנים מאוד אתה לא עושה מסלולים מאתגרים :rolleyes:

את תרצה אעלה תמונות מפורטות יותר של הנגרר שלי.

חזרה לפורום