הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

2/11/2011 7:33:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן ברמן עם תוכן  קליפלס עם מסגרת
נושא: קליפלס עם מסגרת תאריך: 2/11/2011 7:33:00 AM
מחבר/ת: איתן ברמן

בזמן הרכיבה אני לא רואה את הפדל, ואני לא מרגיש אם יש או אין לי מסגרת, אלא לאחר זמן. בכל מקרה, לא הרגשתי בהבדל בבטחון בין שני הסוגים.

פדל עם מסגרת שנשברה לו המסגרת הופך לפדל ללא מסגרת...
זאת ועוד - כפי שכתבתי, לאחר שהפדל שלי פרק את המסגרת בעקבות אותה מכה חזקה, החזרתי את המסגרת למקומה, והיום צריך להסתכל מקרוב כדי לראות שהיתה בעיה. רוב הזמן אני בכלל לא זוכר את זה, והוא עדיין תומך היטב.
פדל עם מסגרת (לפחות אלה שציינת) קטן יותר מפדל שטוח איכותי (כמו של וולגו, למשל...)

בשורה התחתונה - מתוך תיאור הרכיבות שלך אני מסכים עם העדפתך לנעלים "רכות". מכאן אני גוזר פדל עם מסגרת. אני מאמין שהמסגרת תשרת אותך לאורך זמן. אם יתברר שאתה ממש מרסק פדלים, יתכן שתישאר ללא מסגרת - אבל לדעתי שווה לנסות.

דרך אגב, הנפילה הטפשית לא תהיה במשחקים בפארק, וגם לא בטיול הראשון. אצלי זה היה בטיול השלישי - בהתחלה עוד הייתי נורא מודע, וכשזה הפך ל"מובן מאיליו" והפסקתי לחשוב על זה, אז היתה הנפילה המטופשת...
זה קצת כמו הדרך הטובה לזכור את היומולדת של אישתך - אתה שוכח פעם אחת, ואז כבר לא תשכח לעולם :giveFinger:

חזרה לפורום