נושא: המלצה לאופנים תאריך: 2/13/2011 12:26:00 AM
מחבר/ת: עמיר פלד
שלום !!!
אני עמדתי בפני אותה החלטה לפני כחצי שנה ההבדל היחיד בינינו הוא סגנון הרכיבה.
אני רוכב בין TRAIL ל-AM כלומר בעיקר סינגלים טכניים.
בדקתי לעומק כולל רכיבות מבחן את הסטמפג´מפר COMP את ה-TREK FUEL EX8 ואת ה-GIANT TRANCE X2 (מדובר ב-3 זוגות TRAIL).
מבחינת תמורה למחיר לדעתי הסטמפג´מפר נותנות את התמורה הכי טובה כי הם מאובזרות מצויין ואין צורך להחליף כלום בזמן הקנייה (כולל צמיגים עם הכנה לטיובלס).
מה שצריך לבדוק וזאת מבחינה אישית אם הם נוחות לך)הם מגיעות ב-2011 עם מהלך 140 מ"מ והם גם קלים מאוד.
אני הייתי בוחר אותם בין שלושת הזוגות שציינת.
בין הטרק לגיאנט אני אישית מעדיף את הגיאנט (אני רוכב על גיאנט X1) אך קניתי את האופנים שלי יד שנייה בפחות מ-10000 ש"ח.
לדעתי אין הצדקה לצרכים שלך לשלם עוד 2000 ש"ח עבור הגיאנט. היתרון של הגיאנט על היתר זה בעיקר בציר 15 בגלגל הקדמי מה שנותן יותר קשיחות צידית. אך לך כרוכב XC בעיקר זה לא משמעותי. לדעתי כל שלושת האופנים שציינת מעולים.
תיקח את מה שנוח לך ומתאים לתקציב שלך. מבחינת מחיר תבדוק את האתר: http://www.bikesale.co.il חבר שלי קנה שם את הסטמפג´מפר והוא מרוצה מהמחיר ומהשרות. בקשר להמלצות אחרות אם אתה רוכב XC בעיקר לא כדי שתתמקד יותר בזוגות אופנים המיועדות בעיקר ל-XC כמו גיאנט ANTHEM למשל או טרק TOP FUEL 8(ההמלצות שלי הם בקשר למה שכתבת וביקשת אך שווה גם לעשות סיבוב בחנויות בת"א ברחוב החשמונאים אם לא עשית ולנסות גם אופנים עם אוריינטציה ל-XC)
אם תחליט ללכת על אופנים עם אוריינטציית XC הגיאנט ANTHEM הם מעולות לדעתי וגם הם ניצחו המון מבחנים. בהצלחה
עמיר פלד
|