הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

2/20/2011 10:32:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  רביב פייג עם תוכן  עזרה בהחלטה על דגם אופניים לרכישה.
נושא: עזרה בהחלטה על דגם אופניים לרכישה. תאריך: 2/20/2011 10:32:00 AM
מחבר/ת: רביב פייג

שלום לכולם.
אודה לחברי הפורום הנכבדים אם יוכלו לעזור לי בהמלצות לדגמי אופנים שיתאימו לי לרכישה.
על מנת לעזור לכם לעזור לי קצת פרטים.
אני בן 38 רוכב המון שנים, משנת 2000, אבל לא בצורה סדירה. מה שנקרא weekend warrior פלוס כמה רכיבות אמצע שבוע כדי לשפר כושר.
המון שנים רכבתי על אופני שיכוך מלא, diamond back racing Y3 עם מערכות משודרגות, אבל אלו אופניים ישנות בנות 12 שנים שכבר לגמרי עבר זמנם. עוד כוחם במותנם אבל הן כבר מזמן לא מה שהיה פעם.
סגנון הרכיבה שלי הוא קרוס קאנטרי עם חיבה גבוהה לסינגלים מהירים עם קצת אדרנלין של קפיצות, אבל עד עכשיו לא ניסיתי יותר מקפיצות של חצי מטר. חשוב לי גם יכולת טיפוס טובה (באופנים הקודמים הבובינג הרג אותי).
באופניים הקודמים אהבתי את המבנה הרזה והקרבי.
עכשיו אני מחפש אופני ש"מ בתקציב של פלוס מינוס 7000 שקל. חשוב לי מערכות טובות היות ויצא לי לחוות על בשרי הבדלים בין מערכות ממוצעות למערכות מעולות (הברקסים XTR הצילו לי את החיים כמה פעמים) אבל גם תנוחת רכיבה טובה (זה כמובן יתאפשר לבדוק רק מניסוי רכיבה).
רוב השימוש באופניים יהיה עבור טיולי סוף שבוע ברמות טכניות כאלו או אחרות אבל ארצה גם לנסות דאון הילים לא טכניים מדיי וכמובן סינגלים מהירים. בקיצור, אני מחפש אופני all around איכותיות.
דגם שמאוד מצא חן בעיניי וגם עכשיו הוא במבצע סוף הדרך (פחות מ-7000 ש"ח במקום יותר מ-9000) הוא המארין מאונט ויזיו´ן 5.6 שנת 2010. אבל אני חושש קצת מהמתלה האחורי המגושם (לא מבחינת אמינות ותפקוד אלא מבחינת התנוחת רכיבה והעובדה שאני רגיל לאופניים רזות).
אני פתוח להמלצות אחרות בסגנון של המארין.
אודה לתגובות מהירות כי אני רוצה לבצע את הרכישה כבר היום בערב.

חזרה לפורום