הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

2/20/2011 12:32:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  רביב פייג עם תוכן  המשך וחידוד
נושא: המשך וחידוד  תאריך: 2/20/2011 12:32:00 PM
מחבר/ת: רביב פייג

תודה על התשובה אמיר. אני מודע היטב לעובדה שקניה אימפולסיבית של אופניים חדשות ללא חריש עמוק ועבודת שטח יסודית היא לא הדרך הנכונה והאחראית.
אבל אם נעזוב את הסיבות שהקנייה ככל הנראה תעשה בערב או לכל המאוחר בשבוע הקרוב, הייתי רוצה לקבל כמה הבהרות על התגובה שלך.
זה נכון שפחות או יותר כיסיתי בדרישות שלי כמעט כל סגנון רכיבה אפשרי, אבל למעשה מה שאני צריך זה אופניים לטיולי סוף שבוע שלא יתפרקו לי אם אני נתקל פתאום בדרופ של חצי מטר ואפילו מטר.
אני לא מחפש להתחרות בדאון היל אבל כן אשמח אם אוכל לרדת מסלול כזה במהירות סבירה אבל לא שוברת עצמות כמו שמתחרים רציניים עושים. אבל בכל מקרה אם הייתי צריך לדרג, אז חשוב לי יותר כושר טיפוס טוב על פני תנועת מזלג ארוכה.
לגבי המארין- אתה לא נשמע ממש מתלהב מהמערכות שאותן אתה מגדיר כבסיסיות והייתי מבקש אם תוכל לחדד בעניין כדי שאדע באילו מהמערכות הן נחשבות חלשים יחסית (גם לצורך שידרוג אפשרי בעתיד אם אחליט ללכת עליהם).
כמובן שחוסר נוחות ברכיבת המבחן או התנגשות ברכיים במתלה הם דיל ברייקר ואני בהחלט מתכוון לבקש רכיבת מבחן אינטנסיבית ככל שניתן מחוץ לחנות עירונית בערב על מנת להיות בטוח.
אבל כמובן קשה לדעת מכמה דקות על אופניים.
בגלל מסגרת הזמן, רכיבת מבחן ממושכת יותר או יד שניה לא כל כך בא בחשבון. אבל במקרה ויהיו לי הסתיגויות קשות מכל הדגמים שאנסה, אשקול להרחיב את מסגרת הזמן על מנת למצוא את הזוג המתאים לי ביותר.
לבסוף. אני יודע שזה קשה. אבל אם תוכל להמליץ על כמה דגמים ספציפיים שעומדים ברוב הדרישות שלי שאותם אוכל לנסות.

חזרה לפורום