הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

2/20/2011 8:53:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  רביב פייג עם תוכן  תודה על כל העזרה - הבחירה נעשתה.
נושא: תודה על כל העזרה - הבחירה נעשתה. תאריך: 2/20/2011 8:53:00 PM
מחבר/ת: רביב פייג

אחרי סיור מאכזב במתחם החשמונאים שנתן לי אתה הרגשה שעושים לי טובה שמתייחסים אליי (מלבד חנות בייקלאב שם השרות היה סביר) ונסיון רכיבה על כמה דגמים של KHS ו Giant חזרתי לחנות סיטי בייק בראשון לציון שמחזיקה הרבה דגמים במחירים טובים ונמצאת ממש בחצר האחורית שלי.
שם ניסיתי את המארין mount vision 5.6 שממנו התלהבתי בהתחלה וכמו כן את המארין MX6 החדש של 2011.
ה- 5.6 הרגיש הרבה יותר קל (בקילו שלם יותר מהMX) מה שעשה הבדל עצום בשליטה היגוי בפידול ובכלל בהרגשה. אב עדיין נותרה הבעייה של המכלול מערכות המאכזב שאיתם הם מגיעים.
לגביי המתלה הרחב, זו בעיה שהייתה קיימת בדגמי 2008 ומאז הם שיפרו והצרו את המתלה ואין בעיות של השתפשפות הברכיים בציר.
לגבי המכלולים- אחרי התלבטות קשה, החלטתי ל"שדרג" את חשבון הבנק שלי ולהרחיב את התקציב לכיוון ה-10,000 ש"ח ולמתוח את עצמי לכיוון הMount vision 5.7 שאוו קיבלתי בפחות מ-10,000 ש"ח.
שידרוג מה5.6 בקרנק שהופך לחלול, במזלג הקדמי שדרוג מהרוקשוקס טורה לפוקס 32. בולם סופר קל.
מעצורים - שידרוג מהגורה ג´ולי ללואיס.
מעבירים -שידרוג מdere וslx ל-skx וXT קשמי ואחורי בהתאם.

הקיצור, נפתרו רוב החולשת של ה-5.6 אבל שילמתי על כך מחיר לא זול. אבל זול יותר ממה שאשלם לידרוגים עתידים אם הייתי לוקח את ה5.6
נתראה בשבילים...

חזרה לפורום