הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

2/21/2011 8:26:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  רביב פייג עם תוכן  תודה לכל המברכים והעוזרים.
נושא: תודה לכל המברכים והעוזרים. תאריך: 2/21/2011 8:26:00 AM
מחבר/ת: רביב פייג

אני מאוד מרוצה מהבחירה אבל עדיין בשוק על שנשברתי כל כך בקלות והקפצתי את התקציב בכמעט 50%. אבל אין מה לעשות- אם לא שלמים עם מה שקונים, קשה לאהוב אותם.
ואכן, המאונט ויזיון היה אהבה ממבט ראשון, עם הפריים החלקלק והקרבי שלו, המתלה המצויין והמראה הסקסי.
המחיר היה יותר מנכון לדגם ה5.6 אבל אחרי שוידאתי שהן נוחות לרכיבה בעיה היחידה שעמדה בפני שליפת הכרטיס אשראי הייתה המכלול הבסיסי. וכמו רוב הבעיות בחיים, הבעיה הזו נפתרה על ידי זריקה של בוחטה של כסף עליה ושדרוג ל5.7 שאומנם הן רק ב-0.1 מתקדמים בשם, אבל עולם שלם קדימה מבחינת האופניים.
והאמת, גם הצבע של ה-5.7 מוצא חן בעיני יותר מהאדום בורגנדי של ה5.6 ואני בטוח שאין פה אחד שיתנגד לעובדה שצבע של האופניים זה דיל ברייקר רציני. :rolleyes:
את האופניים עצמם אני מקבל רק ביום שלישי, ואז אשמח למלא אחר חוקי הפורום ולהעלות תמונה.
כמה מילים לגבי רכיבת הניסיון הקצרה. ההבדל העיקרי שהרגשתי לגבי שאר הדגמים הוא כמה קלות הרגישו האופניים בין הרגליים. מה שגרם לכל לחיצה על הפדלים לשלח את האופניים קדימה ולצבור מהירות בלי לבזבז הרבה אנרגיה. ההיגוי היה מאוד מדוייק ואהבתי את הקשיחות שמשדר מכלול הבולמים ברכיבה מישורית לעומת הרכות שלו בקפיצות קלות וטיפוס מדרכות.
כמובן שיש עוד הרבה מקום לבדיקת התנהגות האופניים בשטל אמיתי, וכיוונון מדוייק של הבולמים לצרכים והנוחות שלי, אבל זה כבר יתחיל בסופ"ש הקרוב.
עמיר, תן לי כמה שבועות להיכנס חזרה לכושר רכיבה סביר ואז אשמח לפגוש אותך על איזה שביל לניסוי כלים.

חזרה לפורום