נושא: יש לי נסיון טוב וארוך שנים עם מגינים של רוקגארדן תאריך: 2/22/2011 4:40:00 AM
מחבר/ת: איתן ברמן
חליפת לחץ, מגיני רגליים וכפפות. החליפה כבר עברה נפילות והסתבכויות, ועדיין במצב מעולה. מגיני רגליים - אחרי שלוש שנים וכביסות אינספור הרצועות איבדו מגמישותן - כנראה שאדאג לתפור רצועות חדשות, כי כל שאר המגן במצב מעולה. צריך לציין שרציתי מגינים שיפריעו מעט ככל האפשר לדיווש - וההתרשמות שלי בחנות לאחר שעה ששיגעתי אותם היתה שדוקא האגרסיביים יותר גם נוחים לי יותר... הכפפות התרפטו אחרי מעל שנה של רכיבות. היו נוחות מאוד ושמרו עלי במצבים קשים.
יש לי קסדה מלאה של רודי פרוג´קט - גדולה מאווררת ולא מפריעה לנשימה. חלקים פנימיים כובסו לרוב, ועדיין הכל סבבה.
לא לוותר על מדידה בשום מקרה. במדידת קסדה לודא שהיא יושבת היטב אבל לא מציקה. הגודל לבדו לא תמיד מבטיח התאמה. לגבי מגינים - הכי חשוב שלא יזוזו ממקומם בעת דיווש ובקפיצות. אני ממש הייתי מקפץ בחנויות עם המגינים כדי לודא (ואפילו הבדיקה הזאת לא מושלמת). מגן שזז ממקומו איננו מגן, ושאר התכונות שלו כבר לא רלבנטיות. אפשר לבדוק את תנועת הרגל בדומה לדיווש - אם יש חיכוך של הגוף עם אחד מחלקי המגן - זה יהיה גרוע יותר לאחר שעה של דיווש...
אני נמנעתי עד היום מלהזמין מחו"ל דברים שבאים במגע ישיר עם הגוף. נראה לי הימור גדול מדי, ואני מכיר סיפורים של אנשים שהזמינו ולא השתמשו. מצד שני יש המון שהזמינו ומרוצים מאוד.....
|