נושא: אין לי נסיון אישי עם אף אחד מהמגינים שהזכרת, אבל.. תאריך: 3/7/2011 12:26:00 AM
מחבר/ת: איתן ברמן
אני מגיב להערה האחרונה שלך.
אתה צריך לחשוב מהי הסיבה שאתה רוצה ללבוש מגינים. אם המטרה החשובה ביותר היא שלא יפריע לך בדיווש, אז סדר העדיפויות שלך שונה מהותית משלי, ואין לי עצה ברורה.
אם המטרה של שימוש במגינים היא להגן על הגוף, ומעבר לכך להשתדל שיפריע פחות ככל האפשר - אז אנחנו באותו איזור. אני לא יודע מה הנסיון שלך בדיווש עם מגינים, ומה אתה חושב שתהיה ההפרעה, אבל אני באופן אישי הצלחתי (לאחר חיפושים, ללא ספק) למצוא מגינים שמוגדרים לFR, ועדיין לא מפריעים יותר מדי בדיווש. עשיתי איתם כבר טיולים רבים, כולל רכיבות שיתכן שרבים אחרים לא היו לוקחים אליהן מגינים. מעדיף את ההפרעה לדיווש על פני סדקים בצלעות (או אפילו "סתם" שיפשופים במרפקים). זאת ועוד - ברכיבות רבות, חלקן לא בעלות אופי מובהק של מדרונות תלולים או זמן אויר ניכר, אני רוכב עם חליפת לחץ. כמובן שמדדתי לא מעט חליפות לפני שהחלטתי לקנות את זו שיש לי, אבל היא נוחה לי כמו חולצת טריקו, ומאווררת עוד יותר.
אני מבקש להדגיש שיש רוכבים שחושבים אחרת, ואני מקווה שמישהו יציג גם חוות דעת שונה, אבל מבחינתי למיגון יש מטרה אחת ויחידה - להגן.
|