הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

3/20/2011 6:56:00 AM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  איתן ברמן עם תוכן  אתה הגבת ישירות להודעה שלי
נושא: אתה הגבת ישירות להודעה שלי תאריך: 3/20/2011 6:56:00 AM
מחבר/ת: איתן ברמן

אני לא דיברתי "בכלליות" על שום דבר, אלא צירפתי קישור לפס הספציפי שבו השתמשתי.
התגובה שלך היתה ישירות לתגובה שלי - ולכן כל אחד מבין שאתה משיב לדברים שאני רשמתי. אם זה "בכלליות" אז תכתוב את זה בכללי, ולא בתשובה להודעה מסויימת.

מעולם לא טענתי שיש לי יותר נסיון ממישהו במשהו, כולל אותך, ולא השוויתי את מה שאני יודע לאחרים. אני כותב על הנסיון האישי שלי ברוב המקרים, ולעתים רחוקות (כשמישהו שואל שאלה ולא מקבל תשובה) מתוך נסיונם של אנשים אחרים שאני מכיר.

גם במקרה המסויים הזה אני מדבר על הנסיון האישי שלי, ולא על התרשמות אלא על עובדות: עובדה שיש לי ארבעה פסים זולים, עובדה שהגגון שלי נקנה לפני יותר מארבע שנים בהוםסנטר, עובדה שהשילוב הזה משרת אותי לא מעט, ובנסיעות ארוכות, עובדה שהאופניים שלי הם מהכבדים שיש. גם עובדה שמלבד הפס שעליו מורכבים הבאנשי כולם במצב מעולה. גם הנעילה שיש להם היא עובדה.
אני לא מדבר על התרשמות - מה שכתבת בבטחון ובנימה סמכותית ופסקנית הוא לא נכון מבחינת העובדות. במלים אחרות - אתה מטעה את מי שקורא אותך.
והעובדה שאתה מטעה את הגולשים מטרידה אותי יותר מהעובדה שאתה לא מסכים איתי.

אז זה יופי שיש לך נסיון, אבל בדוק את העובדות לפני שאתה כותב.

דרך אגב, אתה עצמך ציינת שאתה מתקין גגונים לפרנסתך - ועשית את זה כדי להבהיר שאתה מכיר יותר, ויודע יותר. בגלל זה התייחסתי לעובדה הזאת.
אני אף פעם לא מציין את היותי מנהל פורום כסיבה לזה שאני יודע משהו יותר טוב ממישהו אחר, ולא עשיתי את זה גם במקרה הזה - כך שגם ההתקפה הזאת מצידך משוללת כל בסיס מציאותי.

ואולי לפני שתתקוף אותי שוב בעקבות ההודעה הזאת, תעצור לחשוב קצת על איך שאתה מציג את הדברים. החיים שלי לא ישתנו אם הסגנון שלך יהיה יותר מתון, אבל אולי יקל על אנשים לקבל את העצות שלך.

שבוע טוב

חזרה לפורום