נושא: בדיקה, תוצאות.. תאריך: 4/8/2011 12:28:00 PM
מחבר/ת: Beni Aroh
דיונות בעיקר, סתם בצחוק. בעיקר שבילים, נחלים יבשים, מעט מאוד, הרוב היה נסיעות בעיר ובאיזורים סגנון שבילי קק"ל בסביבה הקרובה אלי.
אתמול הייתי בחנות אופניים, הציעו לי אופניים של SCOOT זנב קשיח עם מעצורי דיסק מכאני, בולם קדמי 100 מ"מ שנת 2010 מידה 21´ אני חושב ש24 הילוכים, או ש27? יכול להיות? כמובן שחדשות, אחראיות מלאה על השלדה והמכלולים, ושדרוג של הצמיגים מצמיג מקורי לצמיג רחב יותר, המחיר ההתחלתי הוא סביב ה2500 שקל. הוא אמר לי שנהיה בקשר ביום ראשון לגבי מה הוא יכול לעשות לי במחיר ולגבי החלפה של הבולם הקדמי ל120 מ"מ, מה דעתכם? (יותר נכון דעתך..) הסוג הזה נחשב בסדר?
כמה דברים בנוסף, ישבנו (אני וחבר) על כמה אופניים 17´ ו19´ והיה נראה שזה קטן לנו, במיוחד ה17´ ובגלל זה החלטנו ללכת על ה21´. החלטתי כנראה ללכת לכיוון של זנב קשיח מהסיבה שרוב הנסיעות (אני מקווה להתמיד כול ערב) יהיו בתוך העיר למטרות כושר, ורק בסופי שבוע שבילים פשוטים בסגנון קק"ל מה שנקרא בלי יותר מידי קפיצות. החבר´ה שאני ירכב איתם זה החבר שבא איתי לחנות (שנינו מתענינים לגבי אותם אופניים ואני מאמין שזה ישפיע על המחיר אם נקנה שניים) אחיו ועוד חבר שרוכב בעיר ובשבילים עם אופניים זנב קשיח, ובגלל זה החלטתי לללכת על הכיוון הזה כי גם אם אני ילך על משהו "מטורף" לא יהיה לי עם מי ואיך לנצל אותם (אחת הסיבות שאני לא יכול להגיע אצמעית למסלולים ושבילים עם הרכב שלי כי אין אפשרות להעמיס עליו אופניים ואין סיכוי להכנס איתו אפילו לשביל כורכר הפשוט ביותר, רכב נמוך ומונמך מאוד) תודה וסליחה על החפירות המרובות.
|