נושא: התחדשתי, SCOTT! תאריך: 4/16/2011 9:03:00 AM
מחבר/ת: Beni Aroh
אתמול בשעה טובה ומוצלחת אני ושמעון (חבר) רכשנו שני זוגות אופניםם מדגם סקוט, זנב קשיח עם 24 הילוכים. בולם קדמי 100 מ"מ ומעצורי דיסק, את הצמיגים החלפנו בעת הרכישה לצמיגים עבים יותר (למען האמת, מאוד חשוב לי גם ה"פוזה" של האופניים), והכסא הוחלף לכסא נוח יותר (הפעם כבר כול אחד קנה משהו שונה לפי נוחות התחת ונוחות מראה העין שלו). בערך 10 דקות אחרי שיצאנו מהחנות כבר מצאנו את עצמנו מקיפים את אשדוד (יש שביל שמיועד לאופניים) עם בעלה של אחותו, אני אישית נקרעתי, לא בכושר, אתמול התעוררתי מאוחר ולא היה טעם לצאת אז יצאנו לעוד סיבוב בעיר (מסלול קצר ושונה במקצת מהקודם) סביב השעה וחצי, אני מאוד מאוד מרוצה מהרכישה שלי, באמת אני מרגיש שעשיתי את ההחלטה הנכונה כשהחלטתי לקנות זנב קשיח וללכת על משהו עם שם פחות מפוצץ אבל חדש מהחנות (זה פעם ראשונה בחיים שאני קונה כלי כולשהו חדש מהחנות). נתנו לי 15 שנים אחראיות על השילדה ושנה על כול המכלולים. עוד כשעה אני מתכוון לצאת לטיול באחד השבילים הקרובים, נראה איך הם בשטח, מה דעתכם איך לכוון את הבולם בשטח? יש מינוס ופלוס, לאן לסובב? (בעיר אני לרוב נועל אותו לגמרי) ופינקתי גם בזוג תמונות מיום הרכישה.
|