נושא: אופניים חדשות, המון זמן בתיקון. תאריך: 5/31/2011 3:04:00 PM
מחבר/ת: Beni Aroh
לפני כחודשיים קניתי אופניים זנב קשיח של "סקוט", נסעתי בהם במשך חודש, הרוב בכביש, כמה פעמים בשטח, אחרי כחודש הנעילה של הבולם נהרסה, לקחתי אותם לחנות בו הם נרכשו והם נשלחו משם למעבדה, אחרי כשבוע שוב היו אצלי, יצאתי מהחנות לדרכי ומהר מאוד שמתי לב (או אוזן) לרעשים של נקישות מהבולם, עשיתי פרסה וחזרתי לחנות, מאז עבר עוד שבוע וחצי, משמע האופניים לא אצלי כבר שלוש וחצי שבועות! לטענת המוכר האופניים היום נאספות חזרה למעבדה. אתמול דברתי עם הבחור שאחראי על עניין הטיפול באופניים, מ"המעבדה" עצמה, שאלתי אותו למה לא בדקו את הבולם לפני שהחזירו אותו, למה לעשות חצי עבודה, ולמה אני כלקוח צריך לאכול את כול החרא הזה עם אופניים חדשות, כמובן שהוא הצדיק אותי אבל גם התחמק קצת, אמרתי לו שאני רוצה פיצוי הולם מהם, כי זה לא הגיוני שקניתי שתי זוגות אופניים, אחרי חודש שניהם נשלחו לתיקון, אחד חזר בסדר אחרי שבוע וחצי והשני כבר שלושה וחצי שבועות ב"תיקון", הוא אמר שהוא "יראה מה אפשר לעשות", אני סקפטי לגמרי, אני כבר מיואש, מה יהיה אם יקרה כשהאופניים לא באחראיות? תתהפך לי הבטן עשרים פעמים עד שאני ידע כמה אני צריך לשלם על הטיפול. מה אני צריך לעשות? מה אני צריך לדרוש? על מה להתעקש?
|