נושא: חייב לשתף ולהתייעץ - נא תגובתכם תאריך: 6/13/2011 9:53:00 PM
מחבר/ת: סמי גבאי
כפי ששתפתי אתכם בעבר, קניתי לפני כתשעה חודשים focus cypresspro, ש"מ, 100 ממ מקדימה, 4 אינץ מאחורה, דיסק הידראולי, 27 הילוכים שימאנו SLX.
אחרי טריידאין של הטרק 4300 הקודימים והנחה של "חבר", עלו 3600. נראתה לי עסקה טובה, האופניים נראו טוב והיו נוחים.
והאמת סה"כ נהנה מהם: רוכב פעמיים בשבוע מרכיבות שבילים מהירות ועד סינגלים כמו בן שמן, קנדה, חרובית בארי וכאלה...
הבעיה שכבר בהתחלה נוכחי לדעת שהבולם האחורי תקול - היה לו מהלך של 20ממ!!! ייאמר לזכות החנות בה קניתי את האופניים (לה-מדווש) מיד הורידו לי את הבולם מאופני המבחן שלהם והתקינו על שלי כדי שלא אתקע בלי אופניים ובמקביל הזמינו לי בולם חדש.
בינתיים הבולם שהתקינו לי נה תקול גם הוא וגם לא שיכך ואז שמו לי את הבולם החלופי שהיבואן הביא - עד כה מתפקד כשורה וסוף סוף אני נהנה משיכוך מלא אמיתי...
אבל זה לא הכל... לאחרונה הציר המרכזי התחיל לצייץ ולחרוק ומבדיקה השבוע בלה-מדווש מסצבר שהוא החליד - המכנופן טען שזה בגלל מים שנכנסו כששטפתי את האופניים.
בחנות טענו שאולי האופניים קטנים עלי מבחינת אינטנסביות ואופן השימוש שלי.
עוד כמה נתונים, אני בחור בן 27, שוקל 78 קג, כושר טוב, רוכב חזק ומהר אבל לא קופץ וכאלה.
עכשיו אני אמביוולטי, סה"כ אני נהנה מהאופניים ואוהב אותם, אבל למה כל הזמן התיקונים הללו?
כמה שאלות:
1. פוקוס ידועים כאופניים לא אמינים? מה זה רצף התקלות הללו? 2. הגיוני שיקרו דברים כאלה באופניים חדשים? 3. האם ייתכן שהאופניים באמת "קטנים עלי"? הרי אני לא איזה רוכב תחרותי...המכנופן רמז לי שעדאי להחליף כי הם מתחילות "לחרוק"... 4. האם להיפטר מהם וכבר לשדרג? 5. במידה ומשדרג ואקבל עליהם 3000 בטרייד אין ואוסיף עוד כ3000 - אלו דגמים עשויים להיות טובים לי - גם יד ראשונה וגם יד שנייה
סליחה על החפירות אבל זה באמת מטריד אותי.
רק אציין שסה"כ קיבלתי אחלה שירות ומענה מלה-מדווש שבכלל נתנו לי תחושה של בן בית בחנות ופיצו אותי (כמו מכנסי רכיבה אורכים חינם...)
תודה!!
סמי 4.
|