הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

7/8/2011 2:13:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  ולאד אזארכין עם תוכן  היום הייתי בסלאלום בכפר מלל...
נושא: היום הייתי בסלאלום בכפר מלל... תאריך: 7/8/2011 2:13:00 PM
מחבר/ת: ולאד אזארכין

המוכרים שם מאוד נחמדים, אך אין לי יכולת להעריך את המקצועיות (בעיקר לאור העובדה שלא ידעו מה המהלך של בולמי trek ex 7.
במידה שלי היה להם רק את ex 5. לקחתי אותם לרכיבה מחוץ לחנות ולא יכול להגיד שמאוד התלהבתי. אולי בגלל ש ex5 מאוד שונים מ ex7 או 8. לא הרגשתי שהם סוחבים אותי והרגשתי חוסר ביטחון עליהם.
אבל אז אישתי הראתה לי ״אופניים ממש יפים״ כפי שהיא קראה להם :). אלה היו Gary fisher Hifi. בכלל לא חשבתי לכיוון של 29 אבל החלטתי לנסות, ומה אני אגיד לכם... התבאסתי לרדת להם. אופניים כל כך נוחים ומהנים... אחרי זה ניסיתי עוד איזה דגם של kona, שסלאלום מייבאים אבל די סבלתי עליהם - הרגשה של צפיפות ומיד התחילו לי כאבי גם וברכיים.
אני בכל זאת רוצה לנסות את trek ex 8, ויש לי את גיאנט ומרין ברשימה.
אבל גארי היו כל כך מהנים שהזמנתי זוג לרכיבת מבחן, ולא יכול לחכות שיגיעו. קראתי את הביקורת ב bike zone, ויכול להיות שאם ואחליט ללכת לכיוון של 29, אקח את ה-rumblefish, כי נראה שהם יותר תואמים את הסגנון שלי.
כרגע ההתלבטות הכי גדולה היא האם להתמקד ב29? ברכיבת מבחן אוכל לדעת אם האופניים נוחים לי, אבל לא האם הם מתאימים לי לטווח ארוך. אבל הם כל כך כייפיים! (האם התחלתי לחזור על עצמי יותר מדי? :D).
מה אתם אומרים, חבריי המלומדים? 

חזרה לפורום