הרים - אתר האופניים הגדול בישראל

טקסט הודעת פורום

7/14/2011 1:56:00 PM חפש הודעות של משתמש זה לחץ\י לפרטי משתמש  ולאד אזארכין עם תוכן  תודה למגיבים. התגובות שלי:
נושא: תודה למגיבים. התגובות שלי: תאריך: 7/14/2011 1:56:00 PM
מחבר/ת: ולאד אזארכין

עמיר,
אתה כמעט צודק. אני באמת מחפש אופניים שיכסו לי כמה שיותר שימושים, אבל אם צריך להתמקד, אני דווקא בכיוון של Trail/AM. את הרכיבות בירקון אני עושה בעיקר בשביל הכושר והסיבולת הנדרשים בסופי שבוע בשבילים, ולא אני לא מאוד נהנה מזה :).
יחד עם זאת, מה לעשות, בכל המקומות שאנחנו רוכבים, הסינגלים הטכניים לא ארוכים במיוחד, ויש צורך לפדל כדי להגיע מאחד לשני, מה שאומר שכל אופני שבילים צריכים ליהות בעלי יכולת דיווש וטיפוס יעילים. בובינג מופרז לא תורם ליעילות הדיווש.

דני,
בדקתי את מרידה בסניף של רוזן מינץ. מאוד רציתי שיתאימו לי, בעיקר בגלל התמורה למחיר. לצערי, התאכזבתי קשות. לי אישית הם לא הרגישו נכון. אלה אופניים שריציתי כבר לרדת מהם, לעומת כמה שרק רציתי להמשיך לנסוע. כמובן שזה רק בשבילי, ולא צריך להסיק שום דבר מזה.

מאור,
גם את הרוקי בדקתי באותה ההזדמנות בביקור ברוזן מינץ. אלה בהחלט אופניים כיפיים, אבל לא יותר כיפיים מהג´יאנט (ללא התייחסות לבובינג). עיקר הביעה היא רק המחיר. גם אחרי הטרייד-אין, זה מעל התקציב שלי. ואם כבר לעלות את התקציב, אז נראה לי ש-yeti עדיפים, לא?

בינתיים, היום אני לוקח את Kona Cadabra למבחן בסוף השבוע. נראה איך הם. על הנייר ולפי מבחנים הם אופניים מאוד מוצלחים.

חזרה לפורום